Maybelline Lasting Drama 24h Gel Eyeliner | Review

21:47


V-am aratat de curand cumparaturile de pe 1001cosmetice.ro, iar unele dintre voi v-ati  manifestat interesul asupra unui anumit produs, Maybelline 24h Gel Eyeliner, produs pe care si eu eram foarte nerabdatoare sa il incerc. Am auzit numai lucruri bune depre el, iar acum pentrru ca eyeliner-ul meu de la Sleek incepe sa se termine am decis ca e momentul sa il achizitinez si pe acesta (pe langa pretul extraordinar de dragut de pe site).

Eyeliner-ul vine intr-un borcanel mic, dragut cu un capac metalic. Mie mi se pare dragut, desi capacul acela nu mi se pare fantastic. Lasand la o parte ambalajul, continutul este mult mai important. Consistenta este foarte cremoasa, foarte diferita de cea a lui Sleek Ink Pot (simt nevoia sa le compar pentru ca pana acum cel de la Sleek e preferatul meu). Culoarea sa este un negru intens si se usuca mat, ceea ce mie imi place foarte mult. Este usor de lucrat cu el, se intinde cu usurinta pe pleoapa, mult mai usor decat ma asteptam.




Ajungem incet, incet la rezistenta. Rezista 24 de ore? Nu stiu sa va spun daca tine 24 de ore pentru ca nu port machiajul atat de mult timp, insa pot sa va spun ca a supravietuit cu brio 8 ore de lucru si apoi pana seara cand l-am dat jos a fost intact. Deci vreo 12 ore rezista sigur. Imi place ca nu se intinde si nu isi pierde din intensitate pe parcursul zilei, dar mentionez ca eu l-am folosit intotdeauna cu un primer sub, acesta fiind Too Faced Shadow Insurance.

De asemenea acest gel eyeliner vine alaturi de o pensula cu doua capete, una pentru a desenapractic linia de tus, iar celalalt capat pentru smudging. Eu nu prea folosesc cel de-al doilea capat, desi vreau sa incerc ceva mai smokey si poate atunci imi  va fi de folos. Capatul sub forma de pensula e chiar destul de bun pentru a crea linii subtiri la baza genelor, dar si mai groase, si precise.



Concluzia e simpla. Eu sunt mai mult decat multumita de acest gel liner, desi eu i-as spune mai degraba crema si nu gel. Imi place consistenta, rezitenta si culoarea si daca va tenteaza il puteti gasi aici(click me)  la un super pret.

You Might Also Like

9 comments

  1. un produs foarte interesant!
    am ciulit urechile :)

    ReplyDelete
  2. Chiar între ăsta și cel de la Sleek sunt destul de nehotărâtă pe care să-l aleg. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cel de la Sleek e preferatul meu, iar acesta e chiar pe locul doi, :D
      Kisses

      Delete
  3. Replies
    1. Eu nu am patit sa se transfere, dar cum am spus am si folosit mereu o baza de machijsi fard dedesubt si recomand sa fie folosita macar baza de machiaj.

      Delete
  4. ador tusul asta, mi l-am luat acu 2 ani din Anglia, si il iubesc si acum, desi s-a mai uscat ca deh, a trecut 2 ani, e la fel de intens si nu se transfera in pliu orice i-as face.
    acum il am pe cel de la Rimmel Scandal Eyes sa vedem daca face fata cu brio daca nu ma reintorc la asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie cel de la Rimmel nu mi-a placut...
      Acesta in schimb e foarte bun si rezista, ceea ce imi lace extraordinar de mult la el.
      kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts