Revlon Colorstay Foundation | Review

11:00


Inca nu-mi vine sa cred ca nu i-am dedicat inca o postare desi il folosesc de foarte mult timp. Este fondul de ten de nadejde pentru un ten pe care fondul de ten nu vrea sa reziste deloc, pentru o acoperire perfecta intreaga zi, un aspect mat o perioada indelungata si mai ales siguranta ca nu se va transfera nicaieri.

Revlon Colorstay are doua variante, una pentru ten gras si una pentru ten uscat. Acum intervin eu si va spun asa: daca aveti ten gras, dar deshidratat optati pentru varianta de ten uscat. Eu le-am incercat pe amandoua, ofera aceeasi longevitate, si aspect mat, aceeasi acoperire, ce difera intre ele este textura. Cel pentru ten gras este ceva mai cremos decat lichid, ceea ce e foarte ok pentru un ten gras care nu are portiuni uscate sau deshidratate puternic. Cel proiectat pentru ten uscat este ceva mai lichid si parca mai usor de lucrat cu el in cazul unui ten mai deshidratat, cu portiuni uscate. Il recomand in aceasta varianta pentru ten normal, mixt si deshidratat.

Acoperirea acestui fond de ten este medie spre mare. Acopera perfect roseata si imperfectiunile si isi mentine acest aspect pe intreaga zi. Nu am avut probleme sa "dispara" fondul de ten de pe fata sau sa se ia pe servetele/hartiute pentru blotting. Rezistenta este mare, nu stiu daca rezista 24 de ore, dar 12 ore le rezista cu brio, iar pentru mine asta conteaza extrem de mult. Dintre toate fondurile de ten incercate de mine acesta este cel mai longeviv si singurul pe care il aleg in zilele in care stiu ca am nevoie sa reziste intreaga zi fara retusuri, sau fara retusuri majore (nu imi place sa car dupa mine machiaj, mai ales fond de ten, pudra sau pemnsule, maximul e un concealer, mascara sau un ruj/gloss).

Sa va vorbesc putin despre aplicare. Acesta nu e fondul de ten menit sa fie aplicat cu pensula de buffing in miscari circulare, pentru ca daca faceti asta cand el incepe sa se fixeze veti ramane cu urme inestetice, de aceea e mai bine sa evitati acest mod de aplicare, sau sa aplicati produsul pe portiuni foarte mici, ceea ce recomand indiferent de metoda de aplicare aleasa. Cele mai bune metode de aplicare sunt cu un beauty blender sau cu o pensula de buffing/ stippling in miscari care preseaza fondul de ten in piele. Astfel puteti obtine un aspect mai natural, mai ales daca aplicati o cantitate mica de produs. Iar dintre cele doua un burete de tip beauty blender va va oferi cel mai natural aspect. De asemenea poate fi aplicat si cu degetele, dar din nou, nu in miscari circulare si nu masati produsul in piele.

Aspect mat intreaga zi? Da, este posibil, daca il fixati cu o pudra veti avea tenul destul de mat intreaga zi, iar daca va faceti griji ca machiajul nu rezista pe tenul vostru, cu acest fond de ten eu uit de retusuri, am incredere in el, hihi.



Acest fond de ten poate fi gasit aici, pe 1001cosmetice, unul din site-urile mele preferate pentru mici cumparaturi online si il gasiti si la un pret foarte bun.

You Might Also Like

3 comments

  1. Cred că la următoarea comandă pe 1001 cosmetice o să-l adaug și eu în coș, să-i mai dau o șansă. L-am încercat mai de mult, dar nu m-a impresionat, nu-mi plăcea cum arăta pe ten. E totuși posibil ca motivul să fie că în perioada aia aveam tenul cam deshidratat iar eu am încercat varianta pentru ten gras. Deși acum nu mai am tenul deshidratat, cred totuși că o să aleg varianta pentru ten uscat, oricum prefer fondurile de ten fluide.
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Am incercat si eu varianta pentru ten uscat si am fost destul de multumita :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Foarte tentant produsul, mai ales ca si eu am tenul gras si caut un fond de ten care sa matifieze. Uite asa se mareste lista cu cadourile pe care o sa mi le fac de ziua mea :). Te pup, Mada!
    http://lifeisloveandmakeup.blogspot.ro

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts