Just relax! | A bit of Me-Time

12:07


Vii cu mine la un ceai? Sau poate o cafea?
Ia un loc, te rog. Mi-era dor sa vorbesc cu tine, sa iti povestesc cate ceva din cele ce s-au intamplat de cand nu ne-am vorbit, de cand nu ne-am citit. Am fost... stresata, ocupata, obosita... atat de obosita. Asteptam cu nerabdare un final de saptamana, o mica pauza  de la tot ce inseamna agitatie.

Astazi am chef doar sa stau in pat, sa ma scufund in patura mea pufoasa, si sa nu ma mai despart de ea. Mai iau o gura de ceai. E o dimineata pe care o asteptam, o dimineata linisita, o dimineata in care alarma mea nu tine neaparat sa ma sperie pe la 6:30, si pe care nu o aman pana pe la 7:30 cand deja incep sa alerg prin camera cautand sosete, machiaj si probabil rasturnand cate ceva. Astazi e genul acela de zi in care ma simt bine in pijamale, parul dezordonat si fara machiaj.


Ma ridic la un moment dat din pat si aleg sa incep mica mea sedinta de rasfat. Imi place sa am o zi pentru mine, sa ma bucur de ceva bun de mancare si sa am un ritual intreg de frumusete.

Din cand in cand imi place sa imi prepar o masca cu miere de Manuka si laptisor de matca, efectele ei sunt minunate, iar pielea mea o iubeste. Nu, nu vreau sa-ti arat o poza cu mine si masca mea, nu cred ca vreau sa te sperii.  Uneori folosesc o masca purificatoare, cum e cea de la Glamglow si una hidratanta ca si pas urmator, o combinatie geniala pentru mine.

Ceaiul pe care il prefer in dimintile de genul e Trufe de Ciocolata de la Mayatea, iar daca acela nu e pe nicaieri un clasic ceai verde ii va fi inlocuitor, cel din urma avand si beneficii in detoxifiere, so, it's a win- win situation.



Pisiceala nu este scoasa din context, ba chiar comportamentul de pisica este automat accesorizat de bluza mea pufoasa si cu urechi de pisica. So, meow to you too!



Pentru un plus de relaxare, o baie fierbinte e cheia. Un gel de dus cu un miros special, cum e cel de cocos de la I Love... Pff, cum sa-ti spun, dar faptul ca miroase ca si cea mai buna prajitura... Sau sa-ti mai spun de cel cu miros de cafea de la Yves Rocher( de asta imi tot spunea Ramona, si i-am promis ca o sa il caut, o sa-l miros, si uite asa m-m indragostit...). O portie de rasfat in niste sticlute simpatice, iar eu, in prag de seara dupa o zi de petrecut cu mine si cu... mine, voi fi foarte linistita si implinita. Hmm, oare ce film sa aleg?

Acum e randul tau. Tu cum te relaxezi dupa o saptamana grea?

You Might Also Like

4 comments

  1. Tare aș vrea să beau și eu ceai verde, dar încă nu am reușit să ne împrietenim. În schimb beau cu plecere ceai negru ( Earl Grey sau Assam) și rooibos (simplu, cu vanilie sau cu caramel).


    https://anastes.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici mie nu imi placea la inceput, dar m-am obisnuit cu el. Exista variante de Earl Grey cu ceai verde si mi se pare foarte bun. :D Rooibos este si el printre preferatele mele, cel mentionat in postare are ca baza Rooibos :)

      Delete
  2. Andreea, ești una dintre blogger-ițele acelea speciale pe care iubesc să le citesc. Mă bucur așa mult că ai reușit, în sfârșit, să te răsfeți și să te relaxezi așa cum meriți.

    Miss you!

    Te pup!
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Gabriela! Ma bucur sa stiu asta, mi-ai facut ziua mai frumoasa!
      Te pup!

      I miss you too!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts