Lily Lolo Mineral Foundation Review

14:52


Fondul de ten e piesa de baza in orice machiaj. E ca atunci cand pictezi, ai nevoie de o panza impecabila pentru a incepe viitoarea opera de asta. Pana acum am fost fidela fondului de ten lichid, preferatul meu fiind Revlon Color Stay. Totusi simteam nevoia unei schimbari. 

Tenul meu nu mai are probleme grave, in afara de micile aparitii ale acneei hormonale, in forme foarte usoare, cam o data pe luna,  insa simt nevoia sa uniformizez nuanta tenului. De ceva timp tot voiam sa incerc un fond de ten mineral. Iar pentru ca de curand au fost reduceri pe RoseBeauty am decis sa achizitionez fondul de ten mineral Lily Lolo. Au o selectie destul de mare de nuante, dar eu am mers pe Porcelain, pentru ca sunt palida oricum si mi se potriveste destul de bine. De asemenea aveti posibilitatea de a alege o mostra inainte de a cumpara produsul full size, dar mi mi s-a parut cam mult pentru cantitatea respectiva. Sincera sa fiu nu este un fond de ten ieftin, dar dupa ce l-am incercat pot sa spun ca isi merita pretul, si nu spun asta despre multe produse cu un pret ridicat.


Fondul de ten Lily Lolo m-a impresionat prin felul in care arata pe ten si cat de usor pot sa il aplic si nu numai. Imediat ce e aplicat, nuanta tenului e uniformizata si totul are un aspect natural, dar ceva mai mat. E adevarat, daca aveti zone uscate, s-ar putea sa se prinda pe ele, pentru ca este totusi o pudra, dar acest aspect se poate rezolva cu un spray de fixare a machiajului. Acoperirea as spune ca e destul de buna, undeva inspre light-medium. Daca am cearcane de ascuns sau anumite imperfectiuni care necesita o acoperire mai mare aplic putin corector inaintea aplicarii fonului de ten, iar asta functioneaza de minune. 

Rezistenta? Okay, recunosc, nu stiam la ce sa ma astept. Am ten gras, fondurile de ten rezista greu pe tenul meu, si totusi... In mai mult de 5 ore de puratare a trebuit doar sa fac un retus la nas si putin blotting, dupa aproape 10 ore de purare fondul de ten era inca prezent pe fata mea, arata chiar ok, nu eram excesiv de "shiny" si nici nu lipsea cu desavarsire de pe anumite portiuni. Eu am ramas impresionata de rezistenta sa. 

Ambalajul e si el  dragut. O cutiuta simpatica, 10 grame de produs, o sita draguta cu un capac care se gliseaza pentru ca produsul sa nu se imprastie peste tot.



Cum il aplicam? Eu am ales metoda de buffing. Nu stiu sincer cum s-ar putea aplica altfel si nici daca asta e motivul pentru care rezista atat de bine pe tenul meu, insa aceasta a fost metoda care mi s-a parut cea mai normala si naturala de ales. Am folosit o pensula mica de buffing de la EcoTools si pot sa spun ca merg extrem de bine impreuna. Aplicarea e rapida, simpla, iar produsul este aplicat bine pe piele si finish-ul e natural. 

Mi-a placut si faptul ca nu s-a uscat ciudat pe ten, nu mi-a uscat mie tenul, nu am avut probleme cu tenul datorita lui si de asemenea pare a fi un fond de ten numai bun pentru zi, mai ales ca te face sa te simti ca si cum nu ai fi aplicat nimic.

Voi ati incercat acest fond de ten? Care e fondul de ten pe care il preferati?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts