Laptisor de matca cu aroma de mango | Apiland

17:31



Stiti cat imi plac produsele apicole, nu? Mierea o iubesc in ceai sau chiar ca si gustare, mierea de Manuka e aliatul perfect daca te prinde vreo raceala, dar si pentru a vindeca imperfectiunile tenului, tonicul apicultorului te ajuta sa iti aduci imunitatea la un nivel numai bun sa tii racelile zdravene departe si sa poti sa te bucuri de iarna, oh, dar v-am povestit oare de laptisorul de matca? Cred ca nu. Si e momentul potrivit sa va spun cate ceva despre el.

Pana acum foloseam laptisorul de matca pe ten. Amestecam laptisorul de matca pur de la Apiland cu miere, sau cu miere de Manuka si o aplicam pe ten. Una din mastile mele preferate, pielea mea iubeste aceste produse. Tata imi tot spunea sa iau laptisorul de matca intern, pentru ca asa ii voi simti toate proprietatile pe deplin. Si am incercat, dar mai greu cu gustul... mi-era greu sa il iau, pentru ca la fel ca si polenul, are un gust acrisor, care mie nu imi place in mod deosebit si simteam nevoia de a-i adauga ceva dulce pentru a-l face mai usor de administrat.

Totusi, cei de la Apiland au gasit o solutie foarte simpatica pentru noi, cei care nu vrem sa gustam laptisorul de matca pentru ca e mult prea acrisor pentru noi. Cum? Laptisor de matca cu aroma de mango! Nici nu stiti ce zambet am avut cand am auzit, doar mango e unul din fructele mele preferate. Asa ca imediat am vrut sa il incerc.




Cum ne ajuta laptisorul de matca?



Laptisorul de matca are numeroase beneficii pentru organism. Este foarte bun pentru cei care au imunitatea scazuta (uneori si eu datorita ritmului alert de viata si al faptului ca uit de foarte multe ori sa consum alimentele sau suplimentele care mi-ar oferi vitaminele si energia de care am nevoie, de asta imi plac produsele apicole, they save me), creste capacitatatea de concentrare, invatare si memorare(vine sesiunea, am ajutor de nadejde), este esential in situatiile de epuizare fizica si psihica (da, tot eu, a fost un semestru greu, nu, nu s-a terminat inca), este recomandat in cazurile de probleme de memorie, cu somnul, stres, hipertensiune, colesterol marit.



Laptisorul de matca pur este sursa de ACID 10 HDA  (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral), care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. In plus contine vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9, B12-acid folic) in concentratii mari, sursa naturala principala de vitamina B5 si acetilcolina– mediator in procesul de transmitere a fluxului nervos. De asemenea si mango este un produs considerat antiinflamator.

Cum il adiministram?

Doza zilnica recomandata este de 1 gram pe zi, iar recipientul cu pompita face ca pritr-o apasare sa avem chiar doza de 1 gram recomandata. Este chiar convenabil. Gustul este dulceag si bun, e mult mai simplu de adminstrat asa si mai ales este foarte bun pentru copii, tocmai datorita gustului de mango.

Aveti grija sa il pastrati in frigider, dar daca il omogenizati in miere il puteti pastra la temperatura camerei. Eu prefer varianta de a-l pune in frigider si il iau dimineata dupa micul dejun.

E o placere sa il iau zilnic in acest format si cred ca va fi si pentru voi, mai ales daca va place gustul de mango si de asemenea daca doriti sa il adiminstrati copiilor pentru a le intari imunitatea si capacitatea de concentrare. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts