Shopping at Yves Rocher | December 2015 Edition

16:38


Daca nu stiati deja, va spun ca ofertele online de pe site-ul Yves Rocher sunt incredibile! Eu imi doream neaparat parfumul Vanille Noir, fiind unul din preferatele mele de la ei si de asemenea un fel de signature scent (iubesc vanilia, iar acet parfum este cu totul special). Va vine sa credeti sau nu, acela a fost singurul produs platit din toata comanda, si acela la reducere cu 135 de lei (de la aproape 200 de lei). Deci eu cred ca am facut o afacere buna. Celelalte produse au venit ca si cadouri pentru comanda efectuata si vreau sa va spun si despre ele cateva cuvinte. 



Comme une Evidence este un parfum despre care nu stiam nimic. Nu l-am incercat pana acum, dar m-a impresionat. Este un miros fin, dulceag, usor floral, dar atat de placut si elegant. Rezista si destul de mult pe piele si pana acum am primit doar complimente purtandu-l.


Par stralucitor? Da, va rog! Asta i-am spus eu laptopului atunci cand am facut comanda, haha, pentru ca de cand sunt ceva mai blonda (click pe Fashion in meniu, veti vedea mai multe fotografii) parul meu arenevoie de ceva mai multe produse pentru a fi stralucitor. Aceasta lotiune este 98% formata din ingrediente naturale, miroase excelent, a zmeura, atat de bine incat colega mea de camera imi tot spunea sa nu cumva sa o beau. 


Samponul impotriva caderii parului l-am mai avut si scalpul meu nu se intelege prea bine cu el, in schimb un alt membru al familiei a fost foarte bucuros de cadoul primit si il va folosi cu drag. 

Ce credeti despre produse? Care sunt produsele voastre preferate de la Yves Rocher?

You Might Also Like

8 comments

  1. Chiar ai făcut o afacere foarte bună! Să le folosești toate cu drag!
    Eu luna asta n-am mai dat comandă, deși așa plănuiam, dar voiam mai mult pentru cadouri (eu mi-am tot luat, inclusiv luna trecută) și m-am trezit prea târzis, n-ar fi ajuns la timp. :(
    Comme une Evidece îmi place și mie mult, sigur abuzez de el la primăvară.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Da stiu ce spui... mie si comanda asta mi-a intarziat ceva timp... dar macar a ajuns :D

      Delete
  2. Cei de la Yves Rocher tind sa aiba oferte foarte profitabile daca ai un pic de rabdare sa nimeresti promotia cu -100 lei, sau daca iti aranjezi cosul cum trebuie. Asa am reusit eu sa-mi refac stocul de geluri de dus, sampoane, ulei de corp + inca vreo cateva produse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, eu doar in cazurile de reduceri de genul imi si pun comenzile , hihi.

      Delete
  3. Si nimic despre blushul, bronzerul si rujul din tumbnail? :( Apropo, cat de mult rezista Comme une Evidence? :D Cred ca voi da si eu o comanda, ca mi-ai pus pata pe serul ala pentru par stralucitor. :))

    Pupici! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recunosc ca blushul, bronzer-ul si rujul sunt mai degraba de decor acolo. Dar rujul de Yves Rocher, ruj absolut in nuanta roz pudrat, chocolate soleil si un blush din Sephora pentru a completa tabloul de cumparaturi :)) Comme un Evidence? M-am dat cu el dimineata si seara pe la 7 inca mirosea incheietura mea. Lotiunea pentru par stralucitor se foloseste inainte de clatire si miroase absolut divin!

      Delete
  4. Nici scalpul meu nu prea se intelege samponul impotriva caderii parului de la Yves :( Nu numai ca inca imi cade parul mai rau ca la o pisica (initial l-am cumparat pentru insusi scopul scris pe sampon), dar mi-a si uscat scalpul asa tare ca am dat in matreata la un moment dat. L-am folosit vreo 2 luni in speranta ca poate va functiona si ii trebuie timp..Dar m-am reprofilat pe Clear sa scap de a doua problema..pentru caderea parului inca nu am gasit nimic sa dea roade :( Pe de alta parte, lotiunea pentru par imi vine sa o mananc la cat de bine miroase :)) iar parfmurile sunt mirifice! Un asa miros persistent mai rar gasesti!
    Foarte frumos review-ul! Hugs and kisses, dear lovely friend!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ce spui. Pentru mine nici Clear nu e ok. Din pacate e prea dur pentru mine, am nevoie de sampoane fara sulfati sau mult mai blande cu scalpul meu sensibil.

      Multumesc mult, Vera!
      Te pup! :*
      >:D<

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts