Current Beauty Favourites | December 2015

16:07


Luna Decembrie a venit si cu mai multe oportunitati pentru mine de a folosi diverse produse de machiaj, unele mai noi, altele fiind achizitii mai vechi, dar fiecare este iubit datorita unui motiv foarte bun. In sfarsit am avut ceva mai mult timp sa ma joc cu fardurile preferate si noile achizitii di ultimele luni, asa ca luna aceasta va povestesc si voua care sunt preferatele mele pentru un look glam.


Too Faced Chocolate Bar este... paleta mea preferata... cred ca dintre toate pe care le am. Ador selectia de culori, textura fardurilor, pigmentatia si multitudinea de look-uri pe care le pot obtine, mai naturale, mai dramatice, toate in nuante ciocolatii superbe. De asemenea fardul shimmery, mai mare, il folosesc uneori si pe post de iluminator pe pometi, iar efectul este foarte dragut.



Revlon Colorstay este fondul de ten numarul 1 pentru mine si inca nu am gasit ceva care sa il detroneze. Rezista toata ziua, acoperire perfecta, nu am ce sa ii cer mai mult. Review complet gasiti aici (click).

NYX HD Concealer este perfect pentru a acoperi cearcanele si pentru a oferi in acelasi timp iluminare tenului. Imi place sa il folosesc si cand vreau sa folosesc tehnica de contouring si highlighting pentru ca ma ajuta sa iluminez cu usurinta zonele si rezista toata ziua. Asemenifondului de ten eu il aplic cu un burete umed, cel de la Real Techniques, Complexion Sponge, un alt produs favorit al lunii. Totul e mai usor aplicat cu el si aspectul  e natural. Nu suport ca produsele sa arate ca o masca pe tenul meu, asa ca e foarte important pentru mine sa obtin cel mai natural efect posibil.



Too Faced Shadow Insurance este si el un all time favourite. Mai are nevoie de cuvinte? Daca da, gasiti aici un review  detaliat (click me, click me). Pe scurt e o baza excelenta, fardurile rezista pana la 10-12 ore sau chiar mai mult daca nu eveti pleoape extrem, extrem de uleioase. Fardurile se aseaza bine pe aceasta baza, iar mie imi asigura un machiaj perfect intreaga zi.

Maybelline Lasting Drama Cream Eyeliner este unul dintre cele mai bune. Da, e extrem de negru, nu se intinde, nu se transfera. Rezista perfect intreaga zi. (Again, pentru review aici, click me). Abia acum imi dau seama ca am facut deja review unora dintre produse, insa asta e pentru ca sunt intr-adevar foarte bune, iar daca aveti nevoie de detalii sau opinia mea asupra lor, nu ezitati sa cititi articolele care va intereseaza.




Linia de cosmetice Kueshi Rejuvenating nu avea cum sa lipseasca din favorite alaturi de Pick N Dazzle. La sfarsitul lunii noiembrie Pick N Dazzle by Andreea Serban a fost lansata in editie limitata, iar eu am fost mai mult decat onorata si bucuroasa sa pot avea aceasta ocazie. Produsele sunt minunate, le-am ales cu drag pentru voi, iar daca nu ati vazut acea postare, va invit sa o cititi aici alaturi de detaliile legate de produse.

Love Flush Blush in Justify My Love de la Too Faced m-a cucerit. Chiar daca eu am o versiune mini si arata ca si cosmeticele de copii, culoarea este adorabila, dar rezistenta acestui blush este... incredibilia. Adotr felul in care arata pe ten si faptul ca la sfarsitul zilei blush-ul este inca prezent pe tenul meu. Il ador!

Nail Rehab de la Sally Hansen m-a impresionat in mod placut. L-am primit in ultima cutiuta Pick N Dazzle (alt motiv pentru care iubesc cutiuta) si l-am folosit chiar cand unghiile mele erau cam fragile -- ceva neobisuit petru mine-- si a dat rezultate imediat. Unghiile mele sunt iarasi tari si frumoase si cresc, lungi, asa cum imi plac.

Care sunt favoritele voastre? Care este produsul cel mai des folosit in 2015? (Se apropie finalul anului, vreti sa stiti care au fost produsele must have ale anului pentru mine? Spuneti-mi in comentarii!)

Love,
Andreea Serban

You Might Also Like

8 comments

  1. produsele Kueshi ma tenteaza super mult. Ma gandeam sa imi fac abonament la PicknDazzle pentru ele, dar nu vreau produse de make-up.. decizii decizii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca daca ai grija la profilul de beauty poti evita produsele de make-up, oricum nu sunt foarte multe, doar cele de la Teeez, cateva Astor si Rimmel.

      Delete
  2. Cute box :)

    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ReplyDelete
  3. Fondul de ten și concealerul au rămas și pe lista mea de favorite de când le-am descoperit, îmi plac ambele foarte mult.
    Primerul Too Faced nu mi-a lăsat în schimb o părere atât de bună, din păcate. :(
    După Chocolate Bar încă tânjesc, mă mai gândesc dacă are prioritate ea sau Naked 3, că doar pe ele le-aș mai avea acum pe wishlist, ca paletă de farduri.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chocolate bar is sooooo worth it! O iubesc, e preferata mea dintre toate! Naked...1, 2, 3... eu le-as cam vrea pe toate, haha.

      Kisses

      Delete
  4. Fondul de ten de la Revlon imi place si mie. Ma gandesc sa-l recumpar. Si da, eu vreau postare cu favoritele anului. Pupici!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts