Glazel Visage Loose Eyeshadow | Review & Swatch

21:45


Cand am scris postarea despre cele mai bune produse (pentru mine) ale anului 2015 am mentionat la categoria farduri de pleoape aceste farduri de la Glazel Visage. De atunci am mai cumparat inca doua si pentru ca imi plac atat de mult m-am gandit ca ar fi bine sa spun si de ce si mai ales ce le face sa iasa in evidenta fata de alte farduri pe care le am (si stim deja ca am o gramada, nu?).

Cand am cumparat primele produse Glazel Visage nu stiam mai nimic despre ele, dar vazusem niste swatch-uri fenomenale pe makeupshop (de unde le-am si cumparat) si am decis ca am nevoie de ele in viata mea. Fardurile lor mate sunt fantastice, dar astazi vreau sa va vorbesc despre fardurile pulbere, care au un finish metalic si care m-au facut sa ma indragostesc pur si simplu. 

Ce le face atat de speciale? Pigmentatia lor este extraordinara. Eu am ramas uimita de cat sunt de pigmentate cand le-am folosit prima data si asta nu a fost tot. Eu as putea spune ca se cmporta exact ca niste pigmenti, doar ca sunt mai faine de atat. Partea care mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca indiferent de metoda de aplicare. uscate sau umede, efectul e wow de fiecare data. Selectia de culori este extraordinara si cu siguranta puteti gasi ceva care sa va placa. Eu mi-am cumparat 4 culori: G3, auriu, O1 roz, O2 rose gold ->champagne, O3 un fel de mov cu reflexie argintie. Toate culorile alese de mine sunt deschise, iar motivul este simplu: e mult mai simplu de lucrat cu ele decat cu nuantele mai inchise si sunt foarte bune pentru a fi acel "spotlight" al machiajului ochilor. Sunt culori purtabile, usor de incorporat in machiaj.

Textura fardurilor este foarte, foarte fina, ceea ce le face atat de maleabile si usor de aplicat. Se pot aplica si umede cu ajutorul unui spary de fixare, acesta oferind un efect puternic metalic, iar astfel puteti construi un machiaj de seara special. 

Este recomadat sa folosit o pensula sintetica plata pentru aplicare, pentru a lua mai mult produs, sau degetele. Am observat ca pensulele mai "fluffy" nu ajuta in aplicare pentru imprastie fardul peste tot. De asemenea folosind o pensula plata veti avea si minimum de cadere pe obraz. 





(G3, O3, O1, O2)
Ati incercat aceste farduri? Cum vi se par?


You Might Also Like

5 comments

  1. G3 si O2 sunt superbi 💜
    Si eu am 3 pigmenti de la ei, de G7 m-am indragostit iremediabil.
    Faci niste poze minunate,imi plac mult !
    Te pup cu drag
    Alexa from mymakeupgame

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Hmm... G7 spui? Trebuie sa investighez, hihi.

      Kisses

      Delete
  2. Preeeeteah <3 mai ales G3 si O2. La Maybelline Color Tattoo sunt 2 nuante asemanatoare pe care pusesem eu ochii de ceva vreme (because pretty and creamy, right?)
    In swatch sunt aplicate uscat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt aplicate uscat :D
      Mie nu prea imi plac Color Tattoos... they're pretty dar pe mine nu rezista fara primer in prealabil :D

      Delete
  3. Am doi pigmenți cu glitter de la Glazel și-mi plac mult, iar cu prima ocazie o să iau și din gama asta câte ceva, arată super bine și mai sunt și foarte ieftini.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts