Pick N Dazzle Box Reveal | April 2016

14:09

pickndazzle

Luna aceasta am aflat ca am ajuns la ultima cutiuta a celei de-a doua subscriptii de 6 luni cu Pick N dazzle. Cum au trecut 6 luni? Cand? Unde?... Lasand la o parte confuzia mea legata de timp si spatiu cred ca e cazul sa vorbim, ca de obicei. relaxat despre produsele primite, impresiile mele si bineinteles daca se mmuleaza sau nu pe necesitatile mele in materie de produse cosmetice. 

pickndazzle

pickndazzle

Cand apare ceva pe care scrie Kueshi in cutita, reactia e mereu aceeasi: vreau sa vad instant ce e, cum miroase si ma gandesc sa il folosesc imediat cum ajung acasa. De data aceasta am primit un demachiant bifazic. Am o gramada de produse Kueshi si pana acum nu am intalnit unul care sa nu imi placa, iar acesta are grija sa continue traditia. L-am incercat, machiajul waterproof al ochilor nu a putut opune rezistenta. Kueshi 1-0. I like it!

pickndazle

Zilele trecute ma plimbam cu V prin centru si ii spuneam cum caut eu ceva antirid pentru zona ochilor (mda, fac 23 de ani peste cateva luni, no I am not that old, dar vreau sa previn) si nu gaseam nimic care sa ma faca macar curioasa sau de la care sa am sperante. M-am trezit in cutie cu un filler Vita Age Aurum de la Bottega di LungaVita, deja iubesc linia lor de produse si nici nu stiti cat am fost de incantata ca am primit-o si cat de mult vreau sa vad ce rezultate poate oferi. 

pickndazzle

pickndazzle

Ati mai vazut o biluta aurie ca si aceasta la mine. De data aceasta am primit un fard Spectrum of Stars in nuanta Golden Fudge. E o nuanta frumoasa, calitatea fardurilui o stiu deja, si va recomand produsul, e awesome. 

pickndazzle

pickndazzle

Intr-o cutie mai mica si neagra pe care scria intr-un colt Magnum am gasit aceasta minunatie. E o oglinda care mi s-a parut cu totul deosebita. Imi place atat de mult design-ul, culorile, e minunata si o sa o am cu mine peste tot. Are doua oglinzi, din care una mareste... nu ma uit prea des in ea.. it get's too close up and personal over there with my pores, haha. 

pickndazzle

pickndazzle

Pensule de la Teeez? Why not. Doua la numar, un flat shader si o pensula pentru sprancene. Cea plata isi are sora geamana in coectia mea si ma bucur ca am mai primit una. Pensula asta e minunata pentru a lucra cu pigmenti sauu farduri stralucitoare, le aseaza asa frumos pe pleoapa si chiar ia pigment pe ea si nu trebuie sa ma chinui o gramada ca si cu alte pensule care sunt ceva mai fluffy. 

pickndazzle

Tot Magnum, dar de data aceasta o penseta, aurie, mica as spune. E testata, e foarte buna  si eu nu pot avea niciodata destule pensete, pile de unghii si chestii pentru a-mi prinde parul.

You Might Also Like

11 comments

  1. Ce produse interesante si dragute ti-a adus cutiuta acum!! Love them all!! Ma bucur tare mult ca ai primit filler-ul de la Bottega. Ah, si oglinda e asa cuuute!!
    xo Verra
    www.verrakay.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. They all look great products, to be missed. :)
    Luna
    http://www.fashionsnobber.com

    ReplyDelete
  3. Arata foarte fain produsele. Oglinda o am si eu, doar ca e cu albastru, in loc de roz. Mi-am luat-o acum jumatate de an si sunt foarte multumita de calitate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Imi place si mie oglinda, e foarte draguta si practica, cred ca si pe albastru arata genial!

      Delete
  4. Sa le folosesti sanatoasa <3

    ReplyDelete
  5. Oglinda e superba! Am si eu una, dar a mea are un model mai colorat pe capac :D. E perfecta pentru tinut in geanta :*

    ReplyDelete
  6. Oh wow you get so much stuff

    Happy Sunday! Hope you have an amazing week!!

    Filipa xxx
    PlayingWithApparel.com | Instagram


    ReplyDelete
  7. Chiar ca e draguta oglinda! Nu stiam ca mai nou trimit si aceesorii de gen. :D
    Anyway, eu abia astept review-ul la crema de ochi ^_^

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts