April Favorites | 2016

21:02




De fiecare data cand vreau sa va povestesc cateva lucruri despre anumite produse astept sa le pun intr-o postare de genul asta. Am cateva descoperiri si redescoperiri luna aceasta, si chiar daca unele au aparut recent in rutina mea de machiaj, m-au impresionat prea tare sa nu le mentionez.

Luna aceasta am cumparat cateva produse, iar unele dintre ele mi-au intrat instant in topul de produse favorite. Am sa incep cu un blush de care m-am indragostit. Este un blush de la Alverde, din colectia noua de primavara. Sunt doua nuante, iar eu am ales-o pe cea care duce spre piersica (am foarte multe blush-uri roz, nu mai aveam nevoie de inca unul... sau de blush daca e sa ne gandim bine). Ce imi place extrem de mult este felul in care arata pe ten: ofera un aspect fresh, o stralucire care emana un ten sanatos, ador culoarea si spre surprinderea mea rezista si foarte mult pe ten. Sunt foarte impresionata de acest produs.


Deviez putin de la machiaj pentru a vorbi despre un produs de skincare. Am sa ii ofer o postare completa curand, dar voiam sa mentinez scurt peeling-ul chimic de la Madara. L-am luat pentru a fi un exfoliant ceva mai puternic fata de cel de la Ziaja, care e ceva mai light, si isi face treaba foarte bine. (Daca vreti mai multe detalii, vin curand cu review). Pielea mea e fina dupa ce il foloses si parca orice produs de skincare pe care il folosesc e absoarbe mai bine si imi hidrateaza pielea mai bine.



Gloss my lips, please! In ultimul timp am inceput sa port din nou gloss, iar printre preferatele mele este glossul transparent de la Teeez. Imi place mult formula care nu e deloc lipicioasa, senzatia racoritoare la aplicare si felul in care arata pe buze, oferindu-le un luciu placut si rezistenta destul de indelungata pentru un gloss.

Va spuneam mai sus de glossul transparent... ei bine am mai folosit inca unul, de la NYX in nuanta Maple Blondie (sau Apple Strudel , depinde pe care puneam mana mai repede, sunt aproape aceeasi culoare oricum). L-am cumparat pentru ca la un moment dat Nikkie (NikkieTutorials) vorbea despre el pe youtube ca e o minune, so... I fell in love....E pigmentat, glossy, rezista destul de mult timp si arata genial.

Pentru ca suntem inca la capitolul NYX mai am doua produse care isi merita mentiunea, chiar daca unul din ele este achzitionat ceva mai recent, dar mi-a placut instant. NYX Soft Matte Lip Cream in nuanta London a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult si mi se pare un nude de zi foarte bune, este potrivit si in cazul in care port si un machiaj foarte intens la ochi. NYX Micro Brow Pencil este... wow... sincer mie nu imi prea plac creioanele de sprancene... culorile pentru brunete (da, stiu, sunt blonda- almost- dar sprancenele mele sunt inchise, deci am nevoie de o nuanta ceva mai inchisa) sunt prea rosiatice, sau prea inchise... Dar acest creion, in nuanta Ash Brown este perfect pentru mine. In plus imi place si textura si faptul ca este atat de subtire, iar peria de la celalalt capat e foarte buna si ajuta la obtine un look natural. 



Sapunul negru african este si el printre preferate. Curata in profunzime tenul si ajuta in cazul acneei fara sa usuce tenul. Eu il folosesc aproape zilnic si sunt foarte mulumita de rezultat. Este potrivit si tenului sensibil, curata fara sa irite.


Zoeva Cocoa Blend este paleta spre care am intins mana cel mai des luna aceasta. Pe langa culorile minunate, textura fardurilor este superba. Sunt foarte pigmentate si usor de estompat, iar eu sunt mereu multumita  de rezultat. Pot sa realizez ceva foarte simplu, de zi, sau sa ajung la un smokey eye complet in nuante mai inchise. 

Vanille Noire este in momentul de fata parfumul meu preferat. E atat de fin, nu extrem de intens, iar mirosul de vanilie este placut si nu e extrem de dulce. Love, love, love it!

Aussie 3 Minute Miracle este,cu siguranta, cel mai bun balsam pe care l-am incercat pana acum. Si nu, nu o spun doar asa, ci sincer mi se pare ca e singur care chiar face o diferenta, mai ales ca parul meu are nevoie acum de cea mai buna ingrijire. Daca nu l-ati incercat pana acum, eu il recomand.


Solutia de curatat pensule de la Ebelin ma ajuta sa mentin pensulele ceva mai curate si e foarte utila daca  vrei sa  faci machiajul altcuiva sau daca folosesti culori foarte inchise in smokey eyes. Curata bine, e portabila. usor de folosit, big like from me.


Cum vi se par produsele? Pe care le-ati incercat?
Daca aveti intrebari despre produse nu ezitati sa intrebati si va voi raspunde cu drag. 

Love, 
Andreea

You Might Also Like

5 comments

  1. Paleta e to die for! Parfumul il primisem la un moment dat, dar l-am dat mai departe (era vara si mi s-a parut un pic cam greu..) Acum ma gandesc sa il cumpar sa il folosesc in perioadele reci :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu iubesc parfumul asta, indiferent de anotimp, iar paleta o ador!

      Delete
  2. Paleta de la Zoeva <3 Am pus ochii pe ea de cand a aparut, dar sincer mai bine astept pana ajung in Germania decat sa platesc transportul pentru ea pana in Romania.

    Spray-ul de la Ebelin e fain (mai bun decat cel de la elf), dar mie imi place mai mult cel de la Sephora. Ti-l recomand

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gata, cel din Sephora e pe lista, multumesc de recomandare.
      Kisses

      Delete
  3. Ce poze faine! :)
    Sprayul pentru curatarea rapida a pensulelor il am si eu si eu super!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts