Sephora Smokey Eye Brush Set

21:28


Pensulele sunt o necesitate pentru a realiza un machiaj sa spunem de la usor complex spre complex sau elaborat. Eu recunosc, acum ceva timp purtam un fel de smokey eye neutru si soft cam in fiecare zi, linia de tus era nelipsita... good old times. Din pacate acum nu mai am timp sa fac asta in fiecare zi, dar de fiecare data cand apuc sau trebuie sa merg undeva unde vreau sa  arat cat se poate de bine, vreau sa realizez un machiaj cat se poate de frumos. Pana acum am folosit setul de pensule pentru ochi de la Real Techniques, dar pentru ca in Sephora tocmai a aparut acest set, nu m-am putut abtine sa nu il adaug colectiei mele, de altfel mici, de pensule ( si sincera sa fiu setului de pensule RT parca ii lipsea cate ceva).

Sephora Smokey Eye Brush Set contine 4 pensule care, spun ei, sunt ideale pentru a crea un smokey eye perfect, ba chiar setul vine, pe langa mini portfardul adorabil cu instructiuni de realizare a machiajului folosind cele 4 pensule. Eu am sa va vorbesc despre ele din punctul meu de vedere si care sunt utilitatile lor in machiajul de zi cu zi, sau pentru orice machiaj de altfel. 




Powder shadow 2 sau Shader Brush cum s-ar numi ea de fapt este o pensula plata, dar totusi fluffy (nu-mi place cum suna pufoasa cand vine vorba de pensule, asa ca o sa merge pe termenul de fluffy). Am fost surprinsa sa vad ca aplica produsul mai bine decat cea de la Real Techniques care ar fi trebuit sa faca aceeasi treaba. Mi se pare ca preia destul fard si ca il aplica frumos pe pleoapa, de asemenea ajuta si la estomparea usoara a culorii. Cu unele farduri chiar mi se pare ca se lucreaza mai usor cu aceasta. 


Smudge 1 este pensula pe care eu cu siguranta as folosi-o pentru a intinde creionul la baza genelor pentru a obtine acea linie difuza, smokey si sultry (daca va ganditi la machiajul pe care il avea Mila Kunis intr-un timp, yep, da, la acela ma refer, basically goals!). E practica, se descurca bine si imi va fi foarte utila atunci cand prefer sa merg pe grunge si nu pe clasic si definit, sau extreme cateye. 


Crease Shadow 3 este pensula de blending a setului si va spun de pe acum ca eu sunt multumita de felul in care am reusit sa ma ocup de acest pas cu ajutorul ei. Imi place atat forma cat si dimensiunea si este de foarte mare ajutor nu doar in smokey eyes, dar si in orice alt machiaj pe care doriti sa il realizati. Mi se pare ca de o pensula de genul acesta aveam mare nevoie in colectie pentru ca e cea cu ajutorul cariea obtinem un look cat mai difuz si placut. 


Precision Smudge 4 ... okay eu o sa o numesc pencil brush si nu o voi folosi pentru smudging, dar pentru aplicarea precisa a fardului in coltul extern, in coltul intern sau pe linia genelor de jos. Chiar si pentru un fel de cut-crease o vad utila si chiar foarte buna. 

Sincera sa fiu ma bucur mult ca am achizitionat setul (costa 90 si ceva de lei ) pentru ca pensulele sunt de calitate buna si completeaza perfect nevoile mele. Care sunt pensulele voastre preferate si ce brand imi recomandati? Sunt foarte curioasa de ce folositi voi. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Cum eu ma machiez destul de rar, pensulele nu au fost tocmai o prioritate (Daca adaug si faptul ca le prefer pe cele crema, e clar..)
    Am in schimb ceva seturi de la EcoTools care sunt ok.. dar cred ca se poate si mai bine - mie nu mi se par atat de moi pe cat le lauda lumea, dar then again, eu am pielea extra iritabila.
    Completely random am incercat si ceva de la Ebelin si soc.. mi-au placut mai mult. (doar vreo 2, una pentru smudging si una de blending)

    ReplyDelete
  2. Ce frumoase sunt!!!! Sa le folosesti cu spor!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts