Real Techniques Eyelining Set | Review

21:20




In ultima postare cu machiajul de tip cut crease spuneam ca urmeaza sa vorbesc pe blog despre un set de pensule de la Real Techniques.  

Setul contine 4 pensule de detaliu, le-as spune eu, iar acestea vin si cu un mic case dragut in care pot fi tinute si care mie mi se pare foarte practic, nu doar pentru organizare, dar si pentru calatorii. Motivul pentru care am vrut neaparat acest set de pensule a fost pensula de eyeliner, cea subtire, din peri sintetici. Daca nu stiti, RT au o pensula de silicon pentru eyeliner si pensula din peri sintetici, pe care eu o aveam din setul de pensule pentru ochi pe care ei il au. Aceea era deja veche, inca isi  face treaba, dar eu sunt destul de nebuna incat sa mai vreau una. Este pensula mea preferata pentru eyeliner si nu-mi mai pot concepe viata fara ea, punct. 


Este o pensula perfecta pentru a crea linii mai subtiri, precise, mai groase, practic orice vrei poti crea cu pensula asta. Imi aduce aminte de pensulele pe care le foloseam cand pictam, pensula de dimensine 0 sau 0/4 si erau preferatele mele pentru ca puteam sa creez orice tip de linie. 


Daca vreti o pensula de smudge, aceasta e foarte faina. E mai fina si ceva mai fluffy (nu, nu-mi place cum suna pufoasa cand vine vorba de pensule) si eu o folosesc pentru fard in special, sa il aplic pe pleoapa inferioara. Imi place ca nu ma zgarie in zona aceea care e deja foarte sensibila si aplica si estompeaza frumos fardul. Bineinteles o puteti folosi si pentru iluminarea coltului intern pentru ca e destul de micuta.

Pensula in unghi o folosesc pentru sprancene. Spre deosebire de cea din setul anterior de la Real Techniques, cel cu pensule pentru ochi, aceasta este mai mica, are perii mai scurti si mai densi si e mult mai precisa. Cred ca se poate si trasa o linie de eyeliner cu ea, dar eu nu ma pricep cand vine vorba de pensule de genul acesta, eu o prefer pe cea mai sus laudata. 


O pensula plata pentru eyeliner... sincera sa fiu eu cred ca aceasta nu ofera destula precizie pentru mine pentru a crea o linie de tus perfecta, dar ador pensula asta pentru detalii din fard, pentru cut crease sau linii mai groase. De asemenea o puteti folosi si pentru "spot concealing" tehnica renumita a Lisei Eldrige. 


Pentru mie acest set de pensule imi completeaza nevoia pe care o aveam de mult timp pentru a crea machiajul asa cu imi doresc si calitatea lor este foarte buna. Pana acum toate pensulele de la Real Techniques pe care le-am cumparat m-au impresionat in mod placut, iar daca sunteti pasionate de eyeliner sau aveti nevoie de pensule de detaliu, va recomand cu drag acest set.

Setul de pensule il puteti gasi aici.


You Might Also Like

6 comments

  1. Oh, so tempting! Pensula pentru sprâncene din celalalt set chiar nu o pot folosi și sunt în căutare de alternative, mai ales că de ceva timp folosesc fard pentru sprâncene no browpencil anymore :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pensula din celalalt set nici eu nu o pot folosi, aceasta insa e foarte buna pentru sprancene. O alternativa pentru penula de sprancene, pensula in unghi de la Avon, e mult mai buna decat ma asteptam, iar pentru fard e excelenta.
      Kisses

      Delete
  2. Eu am vreo 3 pensule in unghi, si parca tot nu e destul. Ar trebui si una de la RT..
    Mai nou imi place sa fac un fel de combinatie intre cat eye si point lining, unde folosesc gel si il "masez" la radacini cu o pensula in unghi.. Lovely and natural outcome <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, that is an interesting technique! Eu recunosc ca eu merg pe cat eye all the time, as sharp and dramatic as possible, hihi.

      Delete
  3. Am si eu setul asta, l-am prins pe Iherb la promotie cu 40 de lei si il ador. Pensula de smudge este preferata mea, iar eu aplic tusul cu cea pe care tu o folosesti pentru sprancene( am impresia ca imi ofera mai mult control) :) Ultima pensula eu o folosesc cu succes pentru buze (chiar daca este mai micuta). Chiar merita fiecare banut setul asta ( si pensulele RT in general). Te pup! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar as putea sa o folosesc si eu pe aceea pentru buze, nu m-am gandit la asta :D Si mie imi place setul asta si pensulele au o calitate foarte buna.

      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts