Avon Supershock Gel Eyeliner | Review

20:59



Acum ceva timp puteam sa spun ca "my signature look" e linia de tus, un cateye intens, negru. Desi sunt cuminte pe partea de culori cand vine vorba de fard de pleoape, nu pot spune acelasi lucru si despre eyeliner, ba chiar aici imi place sa ma joc cu tot felul de combinatii. Albastrul este culoarea mea preferata, asa ca, nu se putea sa lipseasca.




Eyeliner-ul gel de la Avon l-am vrut neaparat pentru culoare. Am avut un eyeliner asemanator de la Sephora, dar s-a uscat foarte repede si nu prea am putut lucra cu el si pe langa toate astea acela se cam farama dupa uscare... L-am luat pe acesta acum cateva luni si de fiecare data cand l-am purtat am fost foarte multumita de rezultat si de rezistenta sa. 

Textura sa nu este ca a celorlalte eyliner-e de tip gel pe care le am, cel de la Maybelline, dar si cel de la L'Oreal (puteti gasi review pentru ele aici si aici) sunt ceva mai cremoase as spune, pe cand acesta mi se pare ca are o textura de souffle, dar asta nu ingreuneaza deloc procesul de aplicare. Eu il aplic cu o pensula de eyeliner de la Real Techniques si pot obtine orice fel de linie de tus cu el, fara probleme. 

Culoarea este absolut superba si mi se pare ca scoate foarte bine in evidenta ochii caprui. Este o nuanta puternica, dar purtabila si ofera mereu un efect wow, iar eu am primit mereu complimente purtandu-l. Ceea ce imi place la el, pe langa culoarea sa, este rezistenta. Eu nu port tus decat daca e waterproof sau se dovedeste a fi extrem de rezistent, iar acesta, ca si creioanele din aceeasi gama rezista perfect unei zile lungi de purtare, nu se intinde si nu nu am probleme sa se stearga sau sa piarda din intensitatea culorii. 


Totusi, o remarca importanta, zic eu, ar fi ca e bine de stiut ca nu ar trebui aplicat intr-un strat foarte gros, nu se comporta tocmai ok la uscare daca stratul nu este perfect uniform, asa ca ar fi bine sa fie aplicat intr-un strat subtire si uniform, chiar daca aveti nevoie de corecturi ale liniei, incercati sa nu incarcati prea mult. In afara de acest aspect eu iubesc acest tus si mi-ar placea si alte culori... daca ar avea un verde... a girl can dream, right?

Voi l-ati incercat?

You Might Also Like

2 comments

  1. Iui, cat e de frumos. Trebuie sa gasesc pe cineva care e reprezentant Avon :D
    Acum ma uit in catalog sa vad ce nuante mai au - dar ai dreptate. un verde ar fi perfect <3

    ReplyDelete
  2. Am vrut si eu sa il cumpar, dar cand am intrat in magazin nu era pe stoc. Asa ca nu l-am mai cumparat! :D

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts