5 Slightly Disappointing Products

21:51


In general produsele pe care le cumpar sunt atent selectionate, dar pentru ca si vreau sa incerc lucruri noi, uneori iau produse despre care nu am mai auzit nimic, unele produse le primesc, iar altele apar foarte atragatoare prin review-uri sau filmulete pe youtube. Astazi am sa vorbesc despre 5 produse care m-au dezamagit putin, si de ce eu consider ca avem alte optiuni mai bune.

1. Apa micelara de la Balea

Eu nu sunt fanul acetui brand si nu prea cumpar nimic de la ei in general, nu stiu de ce, dar nu ma atrag produsele. Apa micelara am luat-o pentru ca eram curioasa si voiam sa ii dau o sansa... Din pacate nu s-a comportat asa cum as fi vrut. Nu imi place mirosul (imi aduce aminte de o micelara de la Marionnaud pe care am incercat-o acum vreo 2 ani si care mi se pare ca miroase a var ) si nici nu mi se pare ca indeparteaza machiajul foarte bine. In plus, spre deosebire de alte ape micelare mi se pare ca senzatia lasata pe fata nu e foarte placuta, desi stiu ca oricum ma spal pe fata dupa ce ma demachiez, mi se pare ca aceasta nu imi satisface nevoile.

2. Sephora Triple Action Gentle Makeup Remover Gel


Aici incep prin a spune ca nu e un produs rau... Indeparteaza machiajul ok, nu va imaginati sa aiba succes la mascara sau eyeliner, dar pentru a lua mare parte din produsele de pe fata e bun. Ce imi displace totusi? In mintea mea produsul asta trebuia sa fie genial, in franceza scrie pe el gelee micellaire, deci trebuia sa fie o micelara sub forma de gel, concept care imi surade... dar de fapt mai mult mi se pare ca ma incurca. Trebuie sa folosesc mult mai mult produs pentru a ma demachia si daca nu sunt atenta mai cade de pe discheta demachianta... Il folosesc in continuare, insa ma asteptam la ceva mai mult si la o indepartare mai buna a machiajului.


3. Make Up For Ever Smoky Extravagant Mascara


L-am primit in kit-ul de Cult Favourites (puteti vedea postarea aici), iar atunci nu eram foarte sigura de el. Ulterior, dupa mai multe utilizari mi-am dat seama ca nu ma inteleg cu el deloc. Nu ofera volumul pe care il promite ci doar imi lipeste genele intre ele si pare ca am 3 gene mai groase. Nu ofera nici extrem de multa alungire... Pur si simplu nu imi place...

4. Astor Lash Beautifier Mascara


Un look mult prea natural pentru preferintele mele si desi formula era  prea umeda initial, nici dupa uscare nu mi se pare ca obtin un efect care sa imi placa. Desi stiu ca mascara e preferinta personala si ca nu functioneaza  la fel la toata lumea, pentru mine aceasta nu e ceva special, iar daca va doriti mult volum, alungire si gene curbate nu prea veti reusi cu acesta. 


5. L'Oreal Infaillible Sculpt Contouring Palette


I-am facut de curand un review, iar acolo va povesteam in detaliu ce imi place si ce nu a acest produs (puteti gasi un review complet aici). Pe scurt, nu este un produs rau, ba chiar nuanta de contur este foarte buna si se lucreaza atat de usor cu ea... din pacate nuanta iluminatoare nu ofera acelasi rezultat ci evidentiaza absolut orice uscaciune, pori sau imperfectiune a tenului si il face sa para si mai uscat decat este. Pentru o paleta de 60 de lei din care pot folosi doar jumatate, nu pot sa ma declar pe deplin multumita. 

Care sunt produsele care v-au dezamagit pe voi si de ce?

You Might Also Like

5 comments

  1. nic mie nu mi-a placut apa micelara de la Balea, desi trebuie sa recunosc ca am avut mari asteptari de la ea...legat de paleta de conturare trebuie sa recunosc ca ma tenteaza sa o cumpar de ceva timp, macar bine de stiut ca nu merita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu o recomand, e buna nuanta de conturare, e foarte buna, dar nuanta iluminatoare e groaznica...

      Delete
  2. Ce articol fain! Am postat si eu pe YT un clip cu produsele care m-au dezamagit si ma gandeam sa scriu si articol pe blog.
    In afara de paleta de la L'Oreal, nu am incercat niciun produs din cele mentionate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Am vazut clipul tau si mi-a placut mult, nu prea apuc sa iti las comentarii pe youtube, dar imi plac clipurile, iar cel cu produsele dezamagitoare mi se pare foarte util.
      Te pup!

      Delete
  3. Si eu imi doresc paleta L'Oreal Infaillible Sculpt Contouring, insa daca nu isi face treaba iluminatorul, il las mai la coada wishlist-ului.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts