L'Oreal Infaillible Sculpt Contouring Palette | Review

21:24



Conturarea fetei a devenit deja un pas natural in a realiza orice fel de machiaj, de la cele mai simple si naturale, pana la cele complexe, motiv pentru care toate brand-urile importante au scos cel putin un produs menit sa sculpteze fata si sa ofere acel look perfect strucurat al fetei. De la produse pudra la produse de tip crema, avem texturi de toate felurile disponibile, iar astazi am sa va vorbesc despre un produs crema cu o textura interesanta, si anume, L'Oreal Infaillible Sculpt

Nuanta aleasa de mine este 01, nuanta cea mai deschisa, produsul fiind disponibil in doua nuante. Sincera sa fiu mi se pare ca acesta are un subton mai rece decat cel din nuanta mai inchisa. Cele doua nuante sunt potrivite pentru a realiza o conturare a fetei si pe tenul deschis la culoare. 

Sa vorbim acum despre textura. Produsul este cremos, dar textura este foarte interesanta si total diferita de ceea ce ma asteptam eu initial sa fie. Ma asteptam la o textura asemanatoare cu a unui corector, dar spre surprinderea mea este un produs foarte cremos, si catifelat la atingere. Este pigmentat, dar usor de estompat. Nuanta de contur se aplica si se amesteca usor, fie cu pensula, fie cu buretelul, am incercat in ambele moduri si am avut acelasi rezultat si arata chiar natural pe ten. Nuante de iluminare insa... mie nu imi place deloc. Nuanta in sine ar fi buna pentru tenul meu si l-ar putea ilumina frumos, dar am o problema mare cu textura produsului in sine. Daca in cazul nuantei de contur aceasta se aseaza frumos pe piele si se amesteca foarte bine deasupra fondului de ten, nuanta mai deschisa insa nu se comporta la fel; desi la atingere pare a fi aceeasi textura, acestea nu mi se pare ca se aplica la fel. Nuanta mai deschisa evidentiaza absolut toate liniile pe care nici nu stiam ca le am si imi face tenul sa para foarte uscat. De asemenea mi se pare ca deplaseaza putin fondul de ten indiferent in ce fel incerc sa o aplic: pensula, degete, buretel... pur si simplu nu am reusit sa o fac sa functioneze pentru mine. Daca aveti cumva aceasta paleta si folositi nuanta de highlight impartasiti si cu mine magia prin care ati facut-o sa functioneze. 

Nuanta de contouring mi se pare ok, atat ca textura cat si ca si culoare, dar tind sa aplic o pudra pentru contouring deasupra. Ceea ce pot spune este ca imi face contouring-ul sa reziste ceva mai mult timp, pentru ca folosesc atat produsul crema cat si pudra. Nu este necesar sa fixati acest produs cu pudra, ce mi s-a parut interesant este ca dupa ce este estompat are o textura catifelata, parca pudrata, sau mai bine spus arata de parca nu am aplicat nimic, ci se vede doar o umbra, ceea ce imi place pentru un look natural. 

Datorita nuantei de iluminare, care mie nu imi place, nu as putea spune ca pot recomanda in totalitate paleta, dar nuanta de contur este buna si foarte usor de folosit, iar eu am folosit-o zilnic de cand am achizitionat produsul. 

Voi ati utlizitat acest produs? Cum vi se pare?










You Might Also Like

2 comments

  1. Nu am folosit-o. Nu stapanesc atat de bine arta conturului fetei si de aceea incerc sa evit sa cumpar astfel de produse. Daca vreau sa exersez, am produse pudra si prefer sa ma joc cu ce am, decat sa investesc in multe produse noi lansate.
    Asta pentru ca, desi imi place si mie sa am multe si sa testez tot felul de produse, tin si la banutii mei si imi doresc sa cumpar produse de machiaj de care am nevoie si pe care le-as folosi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu imi conturez fata aproape zilnic, motiv pentru care am vrut neaparat sa il incerc. Partea de contur e foarte buna, insa nuanta deschisa e groaznica...
      Cred ca e bine sa fii preacuta:D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts