ON-THE-GO BEAUTY ESSENTIALS

17:53

ON-THE-GO BEAUTY ESSENTIALS

Daca stiu ca sunt plecata toata ziua e clar ca am nevoie de niste produse de beauty in geanta, produse care sa ma asigure ca voi putea face retusurile necesare si imi voi putea reimprospata machiajul pana seara tarziu. 

THE ESSENTIALS


1. Concealer


Catrice Liquid Camouflage este probabil preferatul meu si nu cred ca am altul pe care sa il pot folosi exact ca pe acesta. Are o textura placuta, usor de estompat, o acoperire foarte buna si il pot aplica atat sub ochi cat si pe alte zone cu probleme. De asemenea este foarte bun si in a fi aplicat si la ore bune dupa ce mi-am facut si fixat machiajul, pe orice fond de ten, chiar si peste fondul de ten pudra (cel mineral de la Lily Lolo).

2. Mascara


Pentru mine e foarte important ca genele sa arate bine, pentru ca sincera sa fiu nu in fiecare zi voi purta mai mult de atat pentru a-mi evidentia ochii. Motivul pentru care il iau cu mine este pentru ca seara, daca ies undeva si nu am avut timp sa mai fac alte retusuri, mai aplic un strat pentru ceva mai mult volum al genelro si pentru a pune ochii in evidenta. In ultimul timp High Impact Mascara de la Clinique este preferatul meu. 

3. Rose Water/ Setting Spray


Daca vi se pare ca machiajul nu mai arata atat de fresh ca dimineata, faceti putin blotting pentru a lua excesul de sebum, corectati ce e nevoie cu putin corector si apoi aplicati un spray de fixare sau apa de trandafiri; pe langa senzatia placuta ce o ofera machiajul va arata mai bine si mai fresh. 

4. Lip Balm


Balsamul de buze de la Ziaja nu lipseste din geanta mea, am cate unul in fiecare geanta sau portfard in aproape toate aromele. Hidrateaza atat de bine, miroase genial si are o textura foarte placuta, si putem spune adio buzelor crapate. 

5. Lipstick


Chiar daca nu ma dau cu ruj in fiecare zi, am mereu unul in geanta, sau macar un gloss. Daca trebuie sa plec undeva important dupa birou, il aplic si plarca tot look-ul e diferit si arat ceva mai bine pusa la punct. 

6. Powder/ Highlighter


Eu iau dupa mine fie o pudra, fie un iluminator, de preferat cu o oglinda. Motivul: pudra pentru matifiere, dar iluminatoru el multifunctional: il aplic pe pometi, in coltul intern al ochilor sau chiar pe toata pleoapa si deasupra buzei superioare. Instant Glow!

You Might Also Like

2 comments

  1. Apa de trandafiri a devenit un must si pentru mine, iar balsamul de buze de la Ziaja e nelipsit de cand l-am vazut la tine :D

    ReplyDelete
  2. Eu port doar balsamul de buze si cateva rujuri, de obicei. Nu imi place sa car prea multe dupa mine. xoxo

    http://www.semblog.ro

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts