The Matte Lipsticks Battle | Which Matte Lipstick Is The Best?

21:10

Which is the best matte lipstick?

Which Matte Lipstick Is The Best?


Nu cred ca sunt cea mai mare pasionata de rujuri, ba chiar sunt foarte pretentioasa si de cele mai multe ori prefer sa nu port ruj, dar adevarul este ca anumite tipuri de machiaj sunt frumos completate de o culoare anume pe buze, dar si intr-o anume texura. Eu prefer rujurile mate, nu-mi  plac cremoase, nu-mi plac satinate, sheer sau ce alta forma mai sunt. Rujurile trebuie sa fie mate (acceptam glossy doar sub forma de gloss si nude, doar nude). Preferinta mea pentru rujurile mate m-a facut sa incerc diverse formule, de la diverse brand-uri asa ca astazi m-am gandit sa le pun pe toate fata in fata si sa va spune ce imi place la ele, ce nu imi place si care sunt asemanarile si diferentele intre ele.

Which Matte Lipstick Is The Best?

Which Matte Lipstick Is The Best?

The Bullet


Rujurile clasice, de tip bullet pe care le am eu sunt cele de la Avon. Am 3 nuante (si am si o postare cu un review despre ele aici). Sunt probabil ceva mai putin rezistente, dar sunt foarte confortabile pe buze, nu le usuca, sunt pigmentate si se aplica frumos. De multe ori le prefer in locul rujurilor lichide pentru ca nu usuca atat de mult si desi nu sunt o mare iubitoare de ruj, nunata nude dintre cele de la Avon mi se pare ca poate completa perfect un machiaj smoky. 

Avon Matte Lipsticks

Avon Matte Lipsticks



The Soft Matte Lip Creams


Rujurile acestea de la NYX sunt foarte populare si pe buna dreptate. Sunt cele mai confortabile rujuri mate pe care le-am intalnit pana acum, iar dovada este ca am 4 si stiu sigur ca mai vreau cateva culori. Spre deosebire de un ruj lichid acestea sunt mai cremoase, ba chiar as spune ca au o consistenta de mousse. Miros demential, sunt usor de aplicat, destul de pigmentate si rezista destul de ok, insa nu vor rezista daca mancati. Am un review complet despre ele aici

Tot in aceasta categorie voi include si Melted the la Too Faced, avand o consistenta ceva mai cremoasa si la fel de confortabila. Eu am doar unul, in nuanta Peony. Rezista destul de bine pe buze, miroase extraordinar, iar culoarea este opaca si se aplica fara probleme. Aplicatorul cu buretel face aplicarea usoara pentru nuantele mai deschise, aplicand produsul uniform, dar nu stiu cum s-ar comporta pentru nuante mai inchise. 

NYX Soft Matte Lip Creams

Melted Too Faced





The Liquid Lipsticks


Daca sunteti iubitoare de beauty ati vazut ca "liquid lipsticks are everywhere" si ca nimeni nu pare sa mai foloseasca asa ceva. Din curiozitate am achizitionat si eu cateva de la diverse brand-uri si lucrurile stau cam asa:

Which Matte Lipstick Is The Best?


 1. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick 

Una din formulele care imi plac mult si care mi se pare ca se comporta excelent atunci cand vreau sa merg undeva purtand-ul. Imi place ca se usuca si ramane la o textura perfect mata si nu e lipicios deloc. Rezista foarte bine si foarte mult timp, desi daca mananc as putea spune ca incepe sa se ia usor de pe buze, insa pentru mine nu e deranjant pentru ca oricum nu imi place senzatia ramasa dupa ce am mancat si port ruj indiferent de rujul pe care il port si il sterg. Nuantele de la Kat Von D mi se pare fenomenale, am doar unul but I love it!

2. Sephora Cream Lip Stain


Cea mai faina nuanta de rosu pe care o am si cea mai rezistenta. Nu prea se ia de pe buze cand mananc sau beau ceva si nu se strange sau se intinde. Are o textura catifelata dupa ce se usuca si arata foarte bine pe buze. Este probabil formula pe care o prefer dintre rujurile lichide pe care le am. 


3. Boys 'N Berries Mattle Liquid Lipstick

Asta e formula care imi place cel mai putin dintr-un simplu motiv: dupa uscare mie mi se pare ca ramane putin mai lipicios, atunci cand imi ating buzele intre ele, iar pentru mine asta creeaza disconfort. Culoarea pe care o am este Aria, e o culoare frumoasa, dar nu arata ca pe ambalaj culoarea pe buze si nici ca in swatch-urile de pe site, e putin mai mov decat roz si mai inchis, dar este o culoare deosebita. Rezista chiar foarte bine pe buze, este posibil ceva mai longeviv decat cel de la Kat Von D, nu se intinde deloc si nu crapa. Daca puteti trece peste aspectul ca dupa uscare nu este foarte catifelat ci putin mai sticky eu zic ca e foarte bun si la un pret foarte bun, 29 de lei fata de vreo 20$ pentru Kat Von D sau cam 60 de lei pentru Sephora Cream Lip Stain. 

4. Sleek Matte Me

Desi nu e in fotografii (pentru ca nu il mai gasesc...) acesta face parte si el din categoria de liquid lipsticks cu un finish mat. Spre deosebire de cele mentionate anterior acesta este extraordinar de uscat si mi se pare ca se strange pe buze. L-am folosit doar de cateva ori si nu mi-a placut. 

Which Matte Lipstick Is The Best?

NYX SEPHORA AVON Kat Von D Boys N Berries

Daca va doriti un ruj mat confortabil, eu recomand NYX Soft Matte Lip Cream, eu atat de multe nuante din care puteti alege, dar daca doriti ceva rezistent, eu as recomanda Sephora Cream Lip Stain sau rujurile mate de la Boys 'N Berries, cel din urma avand si un pret ceva mai prietenos.

Care este rujul mat preferat?

You Might Also Like

12 comments

  1. Tot vreau sa incerc KatVon D dar nu il gasesc. Tu de unde l-ai luat?

    Voiam sa incerc Sleek Matte me, dar acum ma faci sa ma razgandesc:)) Mie personal imi place consistenta celui de la Boy 'n Berries, dar preferatul meu tot cel de la Sephora e.

    Also, ca deobicei, pozele tale sunt #goals <3
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :*

      Cel de la KVD nu se gaseste in tara, dar se poate lua de pe Amazon (eu l-am primit). Eu nu recomand Sleek Matte Me, mi se pare ca e ok pt persoane care au buze foarte mari, pt ca altfel mie mi se pare ca imi face buzele sa para foarte mici si se usuca si rujul parca vrea sa crape dupa ceva mai multa purtare... it's personal preference pana la urma, cu Boys 'N Berries ma obisnuiesc cat de cat, dar cel de la Sephora is the best!

      Kisses

      Delete
  2. Cel de la Sephora e un must have <3
    Eu de curand am trecut si pe varianta de rujuri sheer si mi se par geniale - dar asta pentru ca buzele mele trebuiau sa se refaca un pic dua atatea liquid lipstick.
    Imi place mult si cel de la Astor - 16 h something.. Din pacate nu au o paleta prea larga de culori :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rujul de la Astor nu l-am inclus aici pentru ca nu e mat, din punctul meu de vedere. E foarte rezistent, dar fara gloss-ul ala aplicat mi se pare ca ramane prea sticky ca sa il pot purta. Am si eu doua culori, dar nu inyind mana prea des spre ele.

      Intr-adevar cel de la Sephora e must have, mai ales in nuanta asta :D

      Delete
    2. Aia asa e. Eu de obicei il las cam 1 minut dupa ce aplic si balsamul, iar apoi tapotez un pic cu un servetel. That solves the problem. :D

      Delete
    3. Thanks for the tip! O sa incerc si eu sa fac asa, poate le port mai des :D

      Delete
  3. Draguta postarea! imi plac tare mult pozele tale!
    O mica remarca: ai grija ca sunt cuvinte carora le lipsesc litere...sa modifici! :)

    Si mie imi plac rujurile mate, insa nu mereu le aplic pentru ca majoritatea usuca buzele. Nu am incercat decat unul de la NYX, Amterdam parca era nuanta.

    ReplyDelete
  4. Si mie imi plac mult rujurile mate de la Avon, nuanta mea preferata e Berry Blast. Cele de la NYX nu le-am incercat inca, desi nu stiu ce tot astept :)))

    ReplyDelete
  5. Buna! Imi place foarte mult modul tau de a scrie si imi plac si produsele pe care le-ai ales pentru aceasta postare. :)

    M-am abonat la blogul tau si il urmaresc cu placere. Te astept si pe tine sa faci acelasi lucru. Sunt noua si ar insemna foarte mult pentru mine!
    http://passionforfashionbyt.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts