ZOEVA COCOA BLEND | Review

21:09


Culori calde, cocolatii, auriu... ador fardurile in nuante neutre, predominant calde, simt ca sunt cele care ma avantajeaza cel mai bine, dar si cele care pot sa fie aplicate atat intr-un mod simplu, doar pentru a defini usor privirea, sau, de asemenea pentru a intensifica totul, folosind nuante ceva mai inchise. 

Eu sunt persoana care nu o sa spuna ca are destule palete de culori neutre sau ca am deja destule nuante de fard auriu, asa ca astazi am sa va vorbesc despre o paleta pe care mi-am dorit-o extrem de mult, iar cand a ajuns in mainile mele nu doar ca am fost multumita de calitatea ei, dar pot sa spun ca am indragit-o instant si mi se pare ca fardurile Zoeva ar trebui sa fie mult mai populare.

Cocoa Blend este una din paletele carora li s-a facut ceva reclama in online in ultimul an, motiv pentru care si curiozitatea mea a fost starnita. Paleta are 10 culori si costa 21.80 euro, dar sincera sa fiu mi se pare ca merita fiecare banut. Fiecare fard este foarte pigmentat, nu sunt prafoase, si se aplica genial. Sincera sa  fiu pana acum cred ca este formula mea preferata pentru farduri mate, iar cand vine vorba despre cele care nu sunt mate, as putea spune ca sunt minunate: foarte pigmentate, usor metalice (umede se aplica superb si au aspect de folie), se estompeaza si se amesteca extraordinar de bine... Chiar nu pot sa spun un lucru care sa nu imi placa la aceasta paleta. 

Nuantele sunt exact ceea ce imi place mie sa port si le consider de baza. Contine o nuanta de tranzitie foarte buna, un maro foare inchis pe care il puteti folosi pentru a inchide machiajul, pentru a-l face mai fumuriu sau chiar ca si eyeliner, dar, avem si o nuanta de maro mai rosiatic, care sincer nu-mi lipseste din machiaj niciodata cand folosesc aceasta paleta. Nuanta de crem din paleta este foarte pigmentata, si pana acum cea mai buna formula dintre toate cele incercate pentru nuante de acest gen. Culorile mate sunt putine, dar alese bine pentru a putea sustine orice machiaj doriti sa realizati. Auriul din paleta, Pure Ganache este evident culoarea mea preferata si de asemenea formula fardurilor "shimmery" de la Zoeva e fantastica, iar nuantele alese fac aceasta paleta sa fie perfecta pentru calatorii.  Eu folosesc mereu un primer atunci cand ma machiez, motiv pentru care mereu rezista foarte bine, dar am observat ca si aplicate fara primer se comporta la fel, doar ca pentru mine nu rezista la fel de mult. 

Sincera sa fiu mi-a depasit asteptarile din momentul in care am folosit-o prima data si o recomand oricui are nevoie de o paleta neutra, dar foarte verstaila.  Eu mai am si paleta Rose Golden (duh, cum sa nu am ceva auriu sau rose gold? se putea?) si imi place extrem de mult, mai ales in combinatie cu aceasta. 







Cum vi se pare paleta? Ati incercat farduri de la Zoeva? Ce produse imi recomandati de la acest brand?

You Might Also Like

11 comments

  1. Omg, cat e de frumoasa <3 Si pretul nu pare atat de mare. In Ro se gasesc pe undeva?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu o ador. Din pacate in magazine fizice sau online, nu, dar se pot comanda de pe site-ul Zoeva, livraza si in Romania, prin curier :D

      Delete
  2. Doamne, e superba��! Acum o vreau si eu:)))!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu o iubesc! Se bate rau de tot pentru locul 1 in top cu Chocolate Bar! :)))

      Delete
  3. Arata superb paleta, cred ca in curand o voi achzitiona si eu :D

    ReplyDelete
  4. Culorile sunt frumoase, dar pigmentatia e medie si sunt usor prafoase. Am 6 palete de la Zoeva si toate sunt asa. Sunt ok doat daca iei si pretul in considerare. Altfel te mai gandesti...

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts