Hello 2017! Goodbye 2016! | My Year in Review and New Resolutions

21:49


2016 a fost cu siguranta pe fast forward si asa cred ca poate fi caracterizat, pe scurt. Daca incerc sa pun in balanta lucrurile petrecute in anul ce (acum: 10:33 pm, 29 decembrie 2016) se va incheia mai curand de cat imi pot da seama, mi-e foarte greu sa le aleg pe toate. A fost un an plin... de munca, un an stresant la mai multe nivele, un an presarat cu momente de bucurie si satisfactie, un an ce a trecut in viteza pe langa mine, dar am avut grija sa tin pasul cu el. 

In 2016 am devenit inginer. Am pus punct a 4 ani de facultate, 4 ani de automatica, programare, matematica si alte materii pe care am vrut sau nu sa le studiez. S-a terminat totul in vara cu un sentiment de liniste si... si tousi, m-am inscris si la master. 

In 2016 mi-am dat seama ca vreau sa scriu mai mult, ca vreau sa fac mai multe fotografii, ca vreau ca blogul sa devina, ceea ce imi doream sa fie de la inceput: o extensie a pasiunii mele pentru tot ceea ce contrasteaza cu job-ul meu de 8 ore unde trebuie sa fiu prezenta si capabila in fiecare dimineata. Asa ca planurile mele pe anul ce urmeaza includ si blogul, intr-o mai mare masura decat in alti ani. 

In 2016 am invatat. Am invatat ca trebuie sa ne trezim cu gandul de recunostinta in fiecare dimineata, chiar daca, poate, singurul lucru pentru care suntem recunoscatori este ca suntem in viata. Mi-am dat seama ca nu pot sa las lucrurile negative sa ramana langa mine si ca fiecare lucru isi are cursul lui (cum spunea A: gandeste-te ca, poate, daca nu stateam la semafor in seara aia, noi nu ne mai cunosteam). Desi am regretat anumite decizii de pe parcursul anului, pot sa spun ca am invatat mult din fiecare dintre ele, si la fel de bine, mi-am dat seama, ca lucrurile se rezolva apoi cu rabdare si daca e nevoie si cu munca. 

Anul nu s-a incheiat tocmai intr-un mod fericit, dar m-a facut sa imi dau seama cat de mult trebuie sa ii apreciez pe cei de langa mine si ca trebuie sa ma bucur de fiecare moment alaturi de ei.

Vreau ca anul ce urmeaza sa fie unul plin de lucruri pe care le iubesc, de oamenii dragi, de activitatile care sa ma fac atat de fericita. Vreau sa imi extind creativitatea si chiar sa o dezvolt, mai ales aici, pe blog, si vreau sa scriu mai mult. Vreau ca fotografiile mele sa fie... in stilul meu, sa poata fi usor recunoscute ca fiind ale mele, vreau sa ma simt, fotograf, sa spunem. Vreau sa imi reiau pasiunile pe care le-am lasat la o parte doar pentru ca nu aveam timp, sau eram prea obosita. Vreau sa ma occup de mine, ca om.

Care sunt evenimentele importante din 2016 pentru voi? Ce vreti sa schimbati in 2017?

You Might Also Like

5 comments

  1. All the best wishes for 2017!
    Si eu abia asteptam sa se termine anul si - pentur prima data in mult timp - acum am stat sa-mi gandesc (si scriu) faimoasele rezolutii. Am impresia ca de-a lungul lui 2016 am uitat o multime de lucruri pe care nu trebuia sa le pierd din vedere, iar asta se simte acum cand ma gandesc la ce puteam face.

    But it's a new start, so I'm not gonna lose this one. Iti tin pumnii sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus! ^_^ *virtual hugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Un an nou cat mai fericit si plin de realizari! >:D<

      Delete
  2. Iti doresc un an frumos! Sa ai parte de multe bucurii, sa bifezi lucrurile pe care ti le doresti, sa te bucuri de moment si de oamenii din viata ta! Asta cred ca este foarte important...pentru ca apoi, vom avea regrete...si sunt oameni care au nevoie de noi, care ne iubesc si care ne vor alaturi!
    La multi ani cu bucurii, Andreea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Un an frumos si tie, sa ai parte numai de bucurii si de oameni dragi langa tine! Te pup!

      Delete
  3. Felicitari pt incheierea facultatii!! Si multa bafta in continuare cu blogul si job-ul!:)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts