Repair & Go - Cat de repede se poate repara un laptop?

20:00




Trebuie sa recunosc ca eu sunt putin "atasata" de tehnologia pe care o folosesc in fiecare zi. Laptopul, telefonul, aparatul foto sunt pentru mine poate mai mult decat un gadget pe care il folosesc pentru a face lucruri care acum imi par firesti, ci sunt pentru mine si mijloacele prin care imi expun pasiunea si creativitatea, prin care imi caut informatiile, prin care ma detasez de la cotidian si cred ca as putea continua lista ceva timp, dar am sa ma opresc la atat. Probabil ca ar fi mai simplu de spus ca sunt dependenta de ele si n-am sa contrazic pe nimeni care spune asta. 

Totusi, se poate deduce cu mare usurinta ca absenta indelungata a unuia dintre cele trei dispozitive mentionate mai sus, nu doar imi creeaza disconfort, dar ma si impiedica de la a putea realiza lucruri pe care fie trebuie sa le fac, fie vreau sa le fac. 

Prin martie, din pacate, a fost nevoie sa imi duc laptopul in service. Am amanat momentul pe cat de mult posibil pentru ca stiam ca au sa mi-l ia pentru o saptamana sau poate doua si ca nu stiu cum sa supravietuiesc fara el... cum am sa lucrez eu fara el? cum?! L-am dus cu greu acolo si recunosc ca m-a durut sufletul sa vad cu i se rupse carcasa si balamaua... Si a fost o saptamana tare grea, iar in momentul acela daca aveam posibilitatea sa il duc undeva si sa stiu ca e gata in ziua aia l-as fi dus imediat si as fi fost si mai linistita. Dupa o saptamana a revenit la mine, reparat si parca mai bine pus la punct decat atunci cand l-am cumparat, ceea ce m-a bucurat, dar pot sa spun ca e foarte greu sa ma descurc fara laptop si doar cu telefonul pentru mai mult de cateva zile (mai ales daca am proiecte de realizat). 

In 19 mai am fost insa la un eveniment care mi-a adus o veste faina de tot: pot sa-mi repar laptopul pe loc! Da, da, am scris bine. Va dati seama cum e vestea asta? Pentru mine? Om care nu poate sta despartit de laptopul lui?



Repair & Go - As fast as it can go!

Este vorba despre Repair & Go, un serviciu care iti repara laptopul pe loc, in cel mai scurt timp posibil, intre 15 si 45 de minute, iar tu intre timp poti sa savurezi o cafea sau o limonada in cafeneaua lor foarte primitoare. Pentru mine, e ca un vis, dar e pe bune. Mie mi se pare un concept foarte fain, pentru ca daca esti dependent de laptopul tau pentru munca pe care o realizezi sau orice alte activitati il necesita, ai nevoie de el reparat rapid, fie ca e o problema de o balama rupta, fie ca e vorba de o problema mai grava. 

Unde gasim Repair & Go? La sediul Laptop Direct, pe strada Constantin Brancoveanu la nr. 57, in Timisoara. Intrati, curaj, e foarte dragut si confortabil, iar Laptop Direct este un magazin online cu piese de laptop, fiind numarul 1 in domeniu si avand sediul aici, in Timisoara.









Si o surpriza!


Am pentru voi, cei din Timisoara si o surpriza. Voi oferi trei vouchere care va ofera un discount de 50% la reparatia laptopului vostru, iar pentru a putea intra in concurs vreau doar sa imi raspundeti la o intrebare: Voi ce puteti repara in 10 minute?

Astept raspunsurile voastre aici, pe blog, sau pe facebook, pe pagina blogului meu, la postarea de aici.

*Concursul este pentru timisoreni sau persoane care pot veni in Timisoara pentru reparatie si va dura pana in data de 7 iulie.

You Might Also Like

4 comments

  1. Ciao Andreea :) 10 minute imi ajung cu siguranta pentru a-mi lipi pietricica de la cerceii preferati. Multumim pentru concurs. Keep up the good work :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello. Lasa-mi te rog adresa ta de mail sau scrie-mi un mail pe blog@andreeaserban.ro pentru a discuta detaliile legate de premiul tau.
      O zi faina!

      Delete
    2. Ciao Andreea :) ti-am trimis adresa mea de mail acum pe blog@andreeaserban.ro. Scuze pentru intarziere.

      Delete
    3. Iti voi trimite raspuns pe mail imediar ce aflu cum iti dau voucherul. O zi faina!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts