Baby Lips?

22:37

Bună fetelor!

Acum că a venit frigul recunosc că mi-am căutat printre rujuri și gloss-uri și un balsam de buze, și deși mai am încă unul de la Nivea ultima dată când am fost la cumpărături am decis să-mi iau încă un balsam de buze. Maybelline Baby Lips e foarte popular în blogosferă așa că mi-am luat și eu unul să văd dacă e chiar atât de fantastic cum spune toată lumea. Eu am ales varianta colorată, Pink Punch, pentru că sincer nu prea folosesc balsamurile de buze care nu au culoare, mereu uit de ele.


Imediat ce am ajuns acasă am vrut să văd cum e, pentru că după câte am auzit despre el, așteptările erau mari și la fel și curiozitatea.


Ambalajul e drăguț și te atrage imediat când îl vezi în magazin, dar oare și produsul e la fel de drăguț? Ei bine cred că e momentul să vă spun ce impresie mi-a lăsat acest mic produs.

În primul rând trebuie să menționez că are un miros adorabil, fructat, lucru care sincer, când vine vorba de produse pentru buze, la mine contează, pentru că nu aș suporta să folosesc un produs al cărui miros îmi displace în totalitate și pe care aș putea să îl și simt toată ziua. Culoarea e drăguță, un roz drăguț, destul de puternic, și spre surprinderea mea, chiar foarte pigmentat. Nu mă așteptam ca un balsam de buze să fie așa pigmentat. Adică, comparându-l cu cel de le Nivea, cred că este ceva mai pigmentat decât el. Iar acum, când cumpărăm un balsam  de buze, bineînțeles că ne așteptăm să fie hidratant, iar acesta face o treabă destul de bună, pe lângă faptul că oferă o culoare drăguță, care rezistă ok, oferă și îngrijire buzelor. Nu știu dacă am putea spune că oferă hidratare de 8 ore, dar oferă destulă cât să protejeze buzele de vremea rece de afară.





În esență sunt mulțumită de el per total, îmi place culoarea, textura și nivelul de hidratare consider că este ok, nu cred că ar face față pentru un caz extrem de buze crăpate, dar pentru situațiile de genul eu recomand întâi o exfoliere și abia apoi aplicarea unui produs hidratant, pentru că a hidrata pielea care oricum va fi îndepărtată, într-un mod sau altul e inutilă.

Lots of Love, 
Andreea


You Might Also Like

2 comments

  1. Nu am am incercat balsamurile Baby lips desi am citit destule despre ele. Eu nu imi mai gasesc balsamul de anul trecut, tot Nivea, asa ca trebuie sa imi iau in curand unul nou. Cred ca voi incerca si minunatiile astea care va plac voua asa mult. :D
    www.lorenamarchis.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. E chiar dragut, mie cel putin imi satisface nevoile si imi place si cum arata buzele mele cu aceasta culoare pe ele, so ,it's win, win, hihi^_^

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts