Review: Ape florale Mayam

20:25



 Dragele mele, bine v-am regăsit!

Deși timpul nu prea îmi permite să scriu așa cum aș fi vrut. astăzi am decis să îmi fac puțin timp în timp ce îmi beau ceaiul pentru a vă vorbi despre două ape florale pe care le-am primit spre testare de la cei de la elemental.eu în cadrul campaniei de testare pentru bloggeri pentru luna octombrie. V-am menționat că le-am primit într-o postare anterioară, iar acum vreau să vă spun și părerea mea despre ele.


Prima dintre ele, Apa de trandafiri MAYAM, vine într-un recipient de 50 de ml în full size, la prețul de 11,50 lei. Se spune despre apa de trandafiri că este minunată pentru revigorarea tenului, că are și proprietăți antiseptice, este calmantă și ameliorează aspectul pielii uscate. Ei bine, apa florală de la MAYAM calmează tenul, îl revigorează și ajută la ameliorarea imperfecțiunilor tenului. Tenul meu se simte și arată mult mai bine de când o folosesc. Mirosul acestei ape florale, nu e chiar subtil, dar dacă vă place mirosul de trandafir cu siguranță o veți adora.

Cea de-a doua apă florală despre care vreau să vă vorbesc este Apa de Melisă MAYAM. Recunosc, mai auzisem de melisă pe la bunica, de a care am aflat multe remedii naturale pe bază de plante, nu numai pentru ten, dar și pentru păr, imunitate, și multe altele. Apă de trandafiri mai îcercasem, știam că o să îmi placă, dar aceasta? Cu mare bucurie pot să vă spun că este minunată. Efectele sale sunt asemănătoare celei de trandafiri, și eventualele efecte anti-age pe care le-aș putea observa după utilizarea ei ar apărea doar după o utilizare mai îndelungată. Această apă florală vine într-un recipient de 100 de ml. Ambele ape florale au sticlutele inchise la culoare deoarece este esențial ca apa florală să fie ferită de lumină. Apa de melisă se găsește la prețul de 12.50 lei. 

După testarea lor pot spune că mă declar mulțumită de efectele lor asupra tenului meu și că mai mult ca sigur le voi achiziționa după ce le voi termina.

Modul în care eu le folosesc este ca înlocuitor de loțiune tonică, pentru că aceste ape florale nu conțin alcool, deci nu usucă tenul, aduc numai beneficii tenului nostru și ingredientele lor sunt obținute din culturi organice, lucru care mă bucură și mă încurajează să le folosesc cu drag produsele.


Lots of Love,

Andreea



You Might Also Like

4 comments

  1. Nu am folosit pana acum ape florale. Interesant articolul tau, nu mai citisem despre acest gen de produs. Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cum spuneam le folosesc in loc de lotiune tonica, iar beneficiile sunt vizibile, tenul e mai curat, revigorat. I like them.
      Pupici! :*

      Delete
  2. si eu le am la testat, eu folosesc apa de trandafiri, iar sotul pe cea de roinita. efectele se vad. eu una n-am mai vazut cos pe fata mea, dar astept sa termin macar jumatate de flacon ca saq-mi exprim parerile!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am mai folosit apa de trandafiri, nu aceasta, dar rezultatele sunt la fel. Sunt bune amandoua, tenul meu cel putin apreciaza utilizarea lor zilinica, ca sa spun asa:)

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts