Review: Astor Perfect Stay 24h Foundation

21:21


Cred că toate ne dorim un ten perfect, dar din păcate nu toate îl avem fără puțin ajutor. Dacă mă citiți de ceva vreme probabil că m-ați mai văzut scriind despre cât de mult iubesc Colorstay și că e fondul meu de ten preferat.

Ei bine de curând am văzut că Astor a lansat acest fond de ten care promite: rezistență la transfer, rezistență îndelungată pe ten, de până la 24 de ore, și un primer încorporat. Sună bine, nu? Dar oare și face toate astea? Hai să vă povestesc!



În primul rând să vorbesc de culoare. Variantele de alegere a culorii nu sunt foarte numeroase, dar eu am norocul ca nuanța cea mai deschisa 100 Ivory să se potrivească perfect nuanței mele de ten, nu e nici prea roz, nici prea gălbui, nu oxidează pe ten, ceea ce pentru o persoană cu ten foarte deschis este esențial. Textura acestui fond de ten este ușor cremoasă, dar se întinde extrem de ușor pe piele, fie cu pensula, fie cu beauty blender efectul fiind natural (eu nu aplic fondul de ten cu degetele, deci nu știu cum arată după o astfel de aplicare, dar considerând textura acestuia, cred că poate fi aplicat cu ușurință și cu degetele), și de asemenea tenul nu se simte încărcat. Acoperirea este medie, dar poate fi și full coverage. Rezistența fonului de ten este foarte bună, pentru mine pot să spun că rezistă extrem de bine, tenul nu este mai uleios când îl port și un aspect foarte important, nu se transferă.



Sincer, în momentul de față nu pot să găsesc minusuri pentru acest fond de ten, pentru că dacă ar reuși să mă mențină mată 24 de ore cred că ar fi fondul de ten perfect, dar mă declar mulțumită și cu cât îmi oferă, undeva la vreo 4-5 ore, dar nici atunci nu pot să spun că arată rău, dar obsesia de ”blot-blot-blot” există oricum.

Îl recomand cu mare drag, este un fond de ten minunat și pentru mine, momentan a reușit să îl depășească pe Revlon, ceea ce înseamnă mult. De ce a reușit? Datorită aspectelor meționate mai sus, dar și pentru că fondul de ten de la Revlon nu oferă un aspect atât de natural cu așa mare ușurință.
Îl puteți găsi în Dm sau pe 1001cosmetice, acum la reducere.

Lots of Love,
Andreea 

You Might Also Like

9 comments

  1. Un review tare util :) Am mai citit ceva opinii despre acest fond de ten și chiar m-ar tenta să îl încerc. Mulțumim :*

    Pupici!
    http://madebyirinar.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt mai mult decat multumita de el, arata atat de natural si il recomand cu drag.
      Pupici :* :*

      Delete
  2. E un produs foarte promitator si nu cred ca o sa-i rezist!!! Merci mult pentru review-ul detaliat!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este intr-adevar un produs foarte bun. Eu il folosesc in fiecare zi de cand l-am cumparat si sunt foarte multumita.
      Pupici! :*

      Delete
  3. Il am si eu dar la mine nu prea merge faza cu rezistenta la transfer.. Dar asta e o problema cu toate fondurile de ten pe care le am. Tot timpul imi ramane o urma urata pe ecranul telefonului..
    Ma bucur totusi ca functioneaza pentru tine! :)
    Pupici! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, stiu ce spui, si eu patesc asta, dar doar daca transpir... in rest nu prea mi se transefra fondurile de ten...
      Multi pupici!

      Delete
  4. Ce nuanţă folosesşti la Colorstay şi Astor? Că şi pe mine mă tenta, dar nu-l găsesc decât online, şi mi-e cam frică de o nuanţă nepotrivită :)) Am concealer-ul din gama asta în cea mai deschisă nuanţă şi e cam prea deschis pentru mine (Buff la Colorstay). În orice caz, cocnealer-ul e un primer excelent pentru ochi, dar în zona de sub ochi mi se pare că are o tentă cenuşie, care accentuează cearcănele...cu toate astea, parcă îmi vine să-l iau într-o nuanţă mai închisă, pentru că are o acoperire destul de mare :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am 150 Buff la Colorstay, iar la Astor 100 Ivory. Cel de la Astoor este cu o idee mai inchis decat Colorstay, iar mie cel de la Revlon imi este ceva mai ok ca si nuanta, dar dupa ce m-am prins si pe mine soarele cu jumatate de nuanta si cel de la Astor se potriveste. Nu am incercat concealer-ul de care vorbesti, dar unul care imi place e Maybelline Fit Me, e usor mai galbui si e foarte ok pentru zona de sub ochi, are acoperire buna, am sa scriu curand un articol dedicat lui, pentru ca din cele incercate in ultimul timp de mine pentru cearcane acesta e printre cele mai bune.
      Kisses

      Delete
    2. Cred că totuşi mă voi aventura şi voi comanda un Ivory mai spre iarnă. Şi eu mă tot gândeam la Fit me, dar nu părea să aibă acoperire foarte mare, aştept reviewul tău înainte să-l încerc :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts