The Simple Everyday Makeup

16:39


Bonjour belles!
Astăzi vreau să vă arăt un machiaj simplu, de zi cu zi, pe care eu îl port destul de des și e foarte ușor de realizat. În mare e un machiaj în culori neutre, potrivit pentru job, facultate, școală, care nu face decât să pună accentul acolo unde trebuie.





Produse folosite/ products used:
-Astor Perfect Stay Foundation
-Summer in Dior palette
-Sleek Ink Pot
-Maybelline the Falsies
-Rimmel Professional Eyebrow Pencil
-EcoTools mini Buffing Brush
-Real Techniques eye brushes
-Ebelin eyelashcurler
-Essence In the Nude Lipstick


Love, 
Andreea

You Might Also Like

4 comments

  1. Un machiaj similar îmi fac și eu în ultima perioadă diferența fiind că în loc de tuș îmi dau cu puțin fard mai închis la baza genelor inferioare. La mine tușul ori îmi iese bine ori e dezastru. Și în general nu prea am timp să văd dacă e o zi bună pentru făcut codițe sau nu :))

    Îmi place mult paleta, mi se pare că merge și pe post de "clutch" când ai nevoie de unul însă nimic din ce ai acasă nu se potrivește :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu iubesc paletuta asta mica, are trei farduri de pleoape, un bronzer si doua glossur(pe care nu le prea folosesc), dar e minunata, si sa nu mai spun de cum arata;))) Tusul nici eu nu il folosesc zilnic, in ultimul timp machiajul meu e si mai simplu decat atat --mascara all the way si cam atat pentru ochi, dar daca am putin timp, ajunge ceva in genul acesta :D
      Pupici!!!

      Delete
  2. Frumos si simplu. Si eu adopt acest gen de machiaj cel mai des.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts