Review: Gel de curătare cu alge marine Alverde

13:10


Bonjour belles!

Ultima dată când v-am scris v-am vorbit despre rutina mea de îngrijire de dimineață. Ei bine astăzi vreau să vă vorbesc despre unul din produsele care nu lipsește din rutina mea de îngrijire, fie că e cea de dimineață sau cea de seară.


Gelul de curățare de la Alverde l-am văzut acum ceva timp p blogul Larisei și bineînțeles că mi-a stârnit curiozitatea, mai ales datorită faptului că este natural și vegan, așa că acum ceva timp l-am și achiziționat.

Încă de la primele utilizări pot să spun că am fost surprinsă plăcut și foarte mulțumită de rezultat. De ce? Pentru că eu mă aștept ca un gel de curățare pentru față să mă ajute să îndepărtez tot machiajul sau orice alte impurități. Ei bine, textura de gel, spumantă în contactul cu apa îndepărtează perfect orice urmă de machiaj, chiar dacă acesta nu a fost șters în prealabil cu un demachiant. De asemenea, un alt aspect important pentru mine este să nu irite ochii, iar acesta poate fi folosit lejer și în jurul ochilor, eu cel puțin nu am avut probleme.

Îmi place pentru că e un produs simplu, dar foarte eficient. Curăță, dar nu usucă tenul, ceea ce e foarte important. Este prietenos atât cu tenul, cât și cu mediul, deci cum să nu-l iubești?


Lots of love,
Andreea

You Might Also Like

7 comments

  1. Mă bucur că ai descoperit acest produs prin intermediul blogului meu și îți doresc să îl folosești în continuare cu drag ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereu gasesc cate ceva interesant la tine pe blog, mai ales ca folosesti produse vegane si naturale, lucru pe care il urmaresc si eu in rutina mea de ingrijire.
      Kisses

      Delete
  2. Si pentru mine e important ca produsele de curatare sa nu-mi irite ochii. Pare un produs bun, nu l-am incercat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este un produs foarte bun :) si il recomand cu drag

      Delete
  3. Chiar pare interesant! L-a incerca si eu :) Ce pret a avut?^^

    www.juliahasch.com
    https://www.facebook.com/juliahaschb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aproximativ 11 lei din cate imi amintesc. Eu il recomand cu mare caldura :)

      Delete
  4. Si eu o sa-l iau, multumesc pentru review :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts