Shopping: A few new things

18:00

Hello beauties!

Astăzi am făcut câteva cumpărături și mă gândeam să vă arăt și vouă ce am luat. În mare sunt lucruri necesare supraviețuirii mele(asta spun de fiecare dată când cumpăr ceva).

În primul rând mi-am luat un fular din New Yorker, într-o nuanță de roz deschis. E genul acela de fular circular, e tare drăguț și moale și nici nu a fost scump deloc. Pentru că sunt răcită, normal că mi-am luat și un set de 15 pachete de șervețele. 

Dacă tot e reducere, nu ne putem abține. Am căzut și eu în oala celor care au cumpărat Baby Lips. Dacă va fi atât de fermecător cum spun ale bloggerițe mai rămâne de văzut. Eu am ales varianta Pink Punch, și trebuie să spun că e mai pigmentat decât mă așteptam și miroase foarte drăguț, cu siguranță am să revin cu un review mai detaliat.

Deodorant Dove, checked. Nu mai folosesc altă variantă, iar pentru că l-am uitat pe al meu la cămin, mi-am luat altul pentru weekend.

Pasta de dinți de la Vivanatura mi-a stârnit interesul. Sunt foarte curioasă cum e. În ultimul timp nu mă mai mulțumește nicio pastă de dinți, poate aceasta va fi mai bună. Este un produs 95% natural. Am să revin cu păreri după ce o voi testa o perioadă.

Gelul de duș Johnsons s-a întors în viața mea. Miroase drăguț și își face treaba bine, deci de ce nu?
Unghii cu efect de latex? Okay, am zis eu, și am achiziționat oja de la L'oreal. Să vedem cum va fi.

Lots of Love,
Andreea

You Might Also Like

2 comments

  1. vreau pareri despre baby lips! eu n-am cazut inca in patima lui...probabil pentru ca-s prea fascinata de yves rocher si de rujul MUA. toata treaba e ca m-am pus pe consumat

    ReplyDelete
  2. Curand vin si parerile mele despre baby lips, curand... l-am folosit zilele astea si mi-am format cat de cat parerea despre el, doar timp sa am printre examene si job si apare un nou review ^_^
    Kisses

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts