Nails: So Latex they say...| L'oreal Latex Effect Nailpolish

20:40


Hey beauties!

Astăzi vă prezint manichiura săptămânii, o ojă cu efect de latex, spun cei de la Loreal. Sincer asta mi-a și atras atenția în momentul în care am cumpărat-o, și normal cu mare entuziasm m-am dus acasă și am șters oja roșie prezentă deja pe unghiile mele pentru a o încerca.

Vă spun că sticluța e micuță, cam pe jumătate față de o ojă normală, dar culoarea m-a atras. Voiam de ceva timp o ojă foarte închisă la culoare, iar aceasta este un fel de gri, cu subton albastru spre negru.

Textura nu se schimbă prea mult după aplicare, e la fel ca o ojă normală aș spune, sau nu e nimic sesizabil. Efectul de latex e dat de particulele din ojă, particule fine albastre. Momentan nu știu să spun cât va rezista pe unghii, dar îmi place cum arată.

Acum vă las cu o mică ședință foto a unghiilor mele. Hihi^_^








Lots of Love,
Andreea

You Might Also Like

7 comments

  1. Arata foarte frumos pe unghiile tale. Imi place forma lor. Pupici!

    ReplyDelete
  2. arata bine. eu am spiky effect si-mi place maxim, e o oja nisipoasa, exact cum mi-o doream de mult! am fost si eu tentata de latex effect, de varianta neagra, mai exact, dar nu stiu de ce mi-am retras mana din fata ei cand am gasit-o...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place si aceasta, e putin diferita de ce port in mod normal pe unghii, poate si de asta mi-a atras atentia :D Vreau si eu varianta spiky...dar eu nu am mai gasit-o in magazin cand am fost eu la cumparaturi :)
      Pupici!

      Delete
  3. Imi place, chiar ma duce cu gandul la latex.
    Iti recomand insa sa iti cureti unghiile, cuticulele, degetele.. inainte de a face poze pentru blog, se vede foarte urat :(

    ReplyDelete
  4. Really nice nails!! :)) and your blog is cool :) I am your new follower via GFC :)
    http://oodla.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts