Crema Regeneranta Apidava

13:56


Acum ceva timp am dat peste produsele de la Apidava si mi-am ales doua, crema regeneranta pentru noapte si crema de ochi. Eram curioasa, preturile erau mici si ingredientele pareau numai bune pentru ceea ce aveam eu  nevoie.

Pe timp de vara nu am folosit-o foarte mult, tenul meu nu parea sa aiba atat de multa nevoie si ma descurcam bine cu uleiul de avocado pe care il foloseam sau cu ulei de argan. Totusi odata cu venirea frigului si tenul meu a devenit mai uscat putin, deshidratat, desi eu am ten gras.


Crema regeneranta de noapte de la Apidava hidrateaza foarte bine tenul, ajutand mai ales in zonele uscate si afectate de vremea rece. Pielea se simte regenerata, nu mai apar probleme de zone uscate si datorita faptului ca pielea este hidratata cum trebuie in timpul noptii, pasii rutinei de dimineata sunt mai putini si mai simpli.


Recipientul este un borcanel de sticla de 30 de ml, la fel este si crema de ochi. Pot spune ca pretul este foarte bun pentru produs si pentru cantitatea acestuia, si de asemenea pentru efectele sale. Eu sunt multumita de felul in care acesta se comporta, de felul in care arata pielea mea in ultimul timp. Este potrivita si pentru ten sesnibil cu tendinta acneica.

Pot sa spun ca sunt cat de cat multumita cu tenul meu momentan, nu mai am zone uscate inestetice si nici nu mai e nevoie sa imi exfoliez tenul prea des, iar dimineata pielea este destul de hidratata si nu mai are nevoie de prea multe produse pentru a arata bine.

Lots of Love,
Andreea

You Might Also Like

2 comments

  1. am incercat si eu cele doua creme si chiar sunt bune.poate o sa le recumpar. chiar cautam o crema de ochi si nu stiam la care sa ma decid. pupici
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi plac tare mult, mai ales crema de ochi. E cea mai buna incercata de mine pana acum si consider ca raportul calitate pret la ea este incredibil de bun.
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts