NYX Soft Matte Lip Cream

21:01

RO: 
În ultimul timp am devenit o fană înrăită a produselor pentru buze. Da, eu, cea care acum mai puțin de câteva luni avea un ruj sau două, vreo 2 gloss-uri pe care nu le folosea nicicând și posibil un balsam de buze printr-o geantă, nu se știe care. Acum am un întreg portfard de rujuri, gloss-uri, în diverse texturi și culori și de la brand-uri de tot felul. Iar cum în ultimul timp ador buzele mate astăzi vă prezint un produs care oferă un aspect mat frumos și o culoare și mai frumoasă.
EN:
Lately I have become a big fan of lip products. Yes, I, the girl that less than a year ago I had maybe a lipstick or two, aout two glosses that I never used and maybe a libalm thrown in one of my bags, have no idea which one of them. Now I have a whole makeup bag full of lipsticks and glosses, of different textures and colours, and from many different brands. An because I am obsessed with matte lips lately, today I want to tell you about a product that gives a beautiful matte finnish and a even more beautiful colour.
Din când în când îmi place să port o culoare mai puternică pe buze, îmi dă parcă puțină viață tenului și îmi oferă un acel ceva mai special, și ne place să fim speciale, nu? Totuși un ruj roșu nu e de purtat în fiecare zi, de aceea din când în când optez pentru nuanțe de roz, e adevărat mai puternice, dar totuși potrivite pentru zi. San Paulo este nuanța aleasă de mine, un roz ceva mai închis și mai puternic, un fel de zmeură care arată minunat pe buze.
Sometimes I like to wear a brighter lip colour, it gives me a little bit of life and it also gives me that special look, and we all like to look a little special, don't we? Still, a red lipstick is not for everyday use, that is why I sometimes go for pink shades, brighter ones it's true, but still suitable for day wear. San Paulo is the shade I chose, a draker pink, but bright at the same time, a mor raspberry color that looks beautiful on the lips.


Textura este de asemenea minunată, cremoasă, culoarea e perfect mată și de asemenea se și usucă mat, ceea ce mie îmi place foarte mult. Pot să spun că nu usucă buzele extrem de tare, ca alte produse de acest gen, iar culoarea rezistă destul de bine pe buze, pentru câteva ore bune, dar dacă veți mânca, în funcție de ce mâncați s-ar putea să luați și rujul de pe buze. Eu sunt mulțumită de acest produs și clar îmi voi mai cumpăra și pe alte culori.
The texture is also great, creamy, the colour is perfectly matte and it also dries matte on the lips, which I like a lot. I can tell you that it doesn't dry out the lips too much as other similar products do, and the colour lasts quite well, for a few good hours, but if you eat, you might take the lisptick in with the food, it depends on what you eat. I am pleased with this product and clearly I will buy more colours.
Lots of Love,
 Andreea


PS: I also added Santa to my post, he was really cute that small near the lipstick.

You Might Also Like

8 comments

  1. Am si eu unul si imi place ca e mat! E draguta nuanta asta..San Paolo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, imi place tare mult si cu siguranta am sa imi mai iau cateva, pentru ca imi place si textura lui foarte mult.
      Kisses

      Delete
  2. Oh, eu ador rujurile, m-as da cu toate odata, atat imi sunt de dragi!
    Am si eu unul lip cream de la Nyx si il adoooor, e minunat!

    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, si mie imi plac acum, dar acum ceva timp abia daca aveam cateva :D
      Kisses

      Delete
  3. Ma tenteaza si pe mine tare mult lip cream-urile NYX! Toata lumea le lauda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place tare mult si vreau mai multe culori :D
      Kisses

      Delete
  4. Care e mai bun? Nyx sau sleek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde foarte mult de ce iti doresti si cu ce te simti confortabil. Cele de la NYX sunt mult mai confortabile de purtat, dar nu rezista la fel de mult ca si cel de la Sleek, si de asemenea au o selectie de culori mult mai buna si mai mare. Cel de laa Sleek este foarte mat, mai rezistent, dar usuca usor buzele.
      Daca vrei mai multe detalii am o postre despre sleek aici: http://www.andreeaserban.ro/2014/12/sleek-matte-me.html
      si o postare mai detaliata despre NYX aici:
      http://www.andreeaserban.ro/2015/09/nyx-soft-matte-lip-cream-review-swatch.html

      Kisses si sper ca ti-am fost de ajutor!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts