La Roche-Posay Anthelios XL Ultra-Light | Oily Skin

12:31


Protectia pielii este foarte importanta, iar acum pe timp de vara factorul de protectie solara nu mai poate fi ignorat, daca te bazai pe cel oferit de fondul tau de ten pana acum, ei bine cred ca e momentul sa alegi o lotiune de protectie potrivita tenului tau. Soarele este unul din principalii factori ai imbatranirii premature, asa ca trebuie sa ne ferim de razele nocive, sau mai exact sa ne protejam de ele.

La Roche Posay pune la dispozitie trei variante de lotiuni potrivite tenului gras, eu ma voi axa pe tenul gras pentru ca al meu face parte din aceasta categorie, asa ca nu ma pot pronunta pentru alte tipuri de ten. Aceste variante sunt: o crema matifianta cu factor de protectie solara 50 si doua lotiuni fluide, una colorata si una incolora.

Eu am ales pentru  mine varianta fluida colorata, desi va spun ca nu lasa vreo urma de culoare pe fata. Ce imi place extrem de mult la ea este textura, fiind atat de lichid intra parca instant in piele si o lasa usor mata, iar formula colorata lasa o usoara luminozitate tenului si nu lasa nici un fel de pelicula deasupra. Poate fi folosita cu usurinta sub machiaj, nu il influenteaza, nu se strange in bobite, iar tenul nu se ingrasa mai mult decat ar fi facut-o in mod normal. Nu promite sa tina tenul mat pe parcursul zilei, deci nu ma astept sa faca acest lucru. Testul suprem al acestei lotiuni de protectie a fost de curand cand am stat o zi intreaga afara, prin soare si m-am ars putin doar pe nas, in rest totul a fost in regula, fata de ceilalti care erau groaznic de rosii si cam arsi de soare. Deci lotiunea isi face treaba bine, nu se simte pe ten dupa aplicare, e doar un simplu pas care iti va sigura protectia tenului fara vreun posibil disconfort.

Anterior eu am mai folosit o crema de la Gerovital, tot SPF 50, insa nu imi placea deloc textura sa pe tenul meu care e gras, asa ca aceasta e perfecta pentru ca nici nu lasa urme albe pe fata, nu este grasa si nu vei arata groaznic din cauza ei.






Care e crema de protectie solara pe care o folosesti? Ai incerca-o pe aceasta?

You Might Also Like

1 comments

  1. Nu am tenul gras si nu mi se potriveste acest produs, dar imi plac foarte mult produsele La Roche-Posay.Pupici

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts