The Classic Gray Smokey Eye | Makeup on the Menu

16:25


Nu v-am mai aratat un machiaj de foarte mult timp... bine, poate in unele poze de pe Facebook si Instagram (follow me there pentru si mai multe fotografii cu machiaj, produse de skincare and stuff). Recunosc ca nu prea folosec nuante de gri, mi se pare ca nu mi se potrivesc sau ca pur si simplu cearcanele mele arata mai rau daca folosesc vreo nuanta de gri pe pleoapa. Totusi... astazi am vrut sa ma joc cu noua mea paleta, Matte Eye de la Too Faced. Nu am avut ocazia sa o incerc asa cum ar trebui de cand am cumparat-o si va dati seama cat de nerabdatoare eram sa o folosesc, sa vad care e textura fardurilor si modul de aplicare.

Sa incepem cu primul pas in realizarea unui machiaj smokey, si in realizarea oricaru machiaj pentru mine, si anume baza. Eu am ales Too Faced Shadow Insurance, este o baza extraordinar de buna, este pe primul loc in cele incercate de mine pana acum. Apoi am aplicat Velveteen Bunny (nunata alba din Matte Eye) pe toata pleoapa. In pliu am aplicat intai Tufted Suede, Chincilla si apoi Pebbles pe care l-am aplicat si pe pleoapa mobila. Pentru a adauga profunzime maciajului am aplicat Midnight la baza genelor si in coltul exterior. Culorile trebuie sa fie difuze, asa ca blend, blend, blend! Miss Sparkles din paleta The Pretty Rebel (negru intes cu sclipici) a fost nunta care a definitivat totul. Tin sa mentionez ca sclipiciul din aceasta nuanta nu apare pe pleoapa daca este folosita putina culoare, deci intregul machiaj realizat de mine azi este mat. Pe linia genelor de jos am aplicat Pebbles, Midnight si putin Miss Sparkles. 

Pentru gene am folosit noua mea combinatie preferata Maybelline the Colossal Volume Express in Waterproof si  Yves Rocher Lash Plumping Mascara tot in Waterproof. Ofera foarte mult volum si alungire, nu se intinde pe parcurusul zilei, iar culoarea e un negru intens, Ce poti sa vrei mai mult?

Machiajul tenului e simplu, am aplicat crema de la boots pe post de primer, iar fondul de ten este L'Oreal Infallible 24h Matte si am definit usor pometii ci Bahama Mama de la The Balm. Totul a fost fixat cu pudra translucida de la Alverde, iar la final am adaugat si un pic de Teddy de la Essence la ochi, pentru a-mi scoate culoarea ochilor in evidenta.





Kisses,
Andreea

You Might Also Like

6 comments

  1. Chiar îți stă foarte bine cu machiajul ăsta! Îmi place, îmi place!
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos acest machiaj si te prinde foarte bine :) Pupici

    ReplyDelete
  3. ce bine iti sta machiata asa :* <3 te-am nominalizat aici btw :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/2015/07/premiile-liebster.html

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts