Keep me warm ♥

21:08




Imi place iarna, cred ca e si din cauza cromaticii. Daca toamna imi place pentru ca toata cromatica e clada, nuantele aramii fiind printre preferatele mele, iarna imi place pentru ca e exact opusa. Pe langa aerul care iti taie respiratia prin raceala lui, ceata ofera un cu totul alt efect.

Cu cat e mai frig afara, cu atat simt nevoia sa plec cu patura pufoasa dupa mine oriunde ar trebui sa ma duc. Totusi, nu pot sa fac acest lucru, asa ca puloverele groase sunt un must pentru mine pentru a-mi tine de cald. Puloverul meu e mult mai calduros decat ma asteptam atunci cand l-am cumparat, si pe langa jocul de gri, alb si negru din el, imi place foarte mult gulerul sau.

Am ales o geaca mai lunga, din pacate nu e atat de groasa pe cat as fi vrut (viitoarea mea geaca e intr-un colet, iar eu o astept cu nerabdare), ghete cu toc, rock-chic, jeansi de culoare deschisa si o caciulita alba care sa imi tina de cald. Geanta mea de zi m-a insotit de asemenea, ca in fiecare zi de altfel, si pot sa spun ca pentru mine e perfecta si mi se pare ca e usor de asortat oricarei tinute.









Sweater : Takko
Jeans : New Yorker
Boots: Firetrap (click here)
Coat: New Yorker
Bag: Mango
Beanie: Terranova

Love,
Andreea Serban 

You Might Also Like

4 comments

  1. Ai ce cute si fluffy esti!♥ Foarte frumoasa tinuta! As always!♥

    ReplyDelete
  2. Buclele tale pur și simplu mă fascinează! Ești o drăguță!

    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts