MAKE UP FOR EVER Cult Makeup Set | First Impressions

21:18


Mi-a stat gandul la setul asta mult timp, cateva saptamani si intr-un final am cedat si l-am luat, pentru ca voiam neaparat sa incerc ceva de la Make Up For Ever, dar stim deja ca preturile  lor u sunt tocmai prietenoase. In general cred ca seturile cu deluxe sample size sunt foarte bune pentru a incercaanumite produse pentru a vedea daca intr-adevar isi merita banii in full size, sau daca e mai bine sa le evitam.

Cult Makeup Set vine cu 6 produse de la Make Up For Ever in variante mini si un portfard mic, toate la pretul de 135 de lei. Ca sa scap de toata ideea cu portfardul, mie nu imi place deloc cum arata, si de fapt ambalajele de craciun de anul asta de la MUFE ma lasa rece, prefer ambalajul negru clasic al produselor lor, noroc ca produsele din interior nu au sclipiciul portocaliu pe care il vedem pe cutie. Bun, lasand asta la o parte sa va povestesc ce gasiti inauntru.

Smoothing Primer, Step 1. Pana acum cred ca e cel mai bun de acest gen incercat, nu stiu inca daca l-as cumpara in full size, dar mi se pare ca face o treaba mult mai buna ca primerul Primed and Poreless de la Too Faced, si orice primer drugstore incercat pana acum. Deci e un produs pe care il incerc cu drag, si daca ajung sa il iubesc... hmm... hai sa nu ne gandim la asta inca, vreti? 

HD Microfinish Powder... ei da, un produs despre care cu siguranta am auzit toate. E atat de laudat pe youtube, blogguri, ummm... everywhere, incat voiam si eu sa il incerc. E mica, mica tare cutiuta, are un gram, dar eu o folosesc de vreo o saptamana si arata ca noua, deci cred ca o sa imi ajunga o vreme. Pana acum imi place. Imi face tenul sa arate foarte bine si nu incarca deloc. 

Smoky Extravagant, un alt produs laudata. Cand vine vorba de mascra high end, prefer sa fac rost de un mini sa vad cum e. Mascara nu m-a dat exclusiv pe spate, dar e un produs bun, mentine genele oarecum curbate si nu se intinde pe sub ochi si nici nu se farama. Imi place, dar peria mi se pare cam mare si cam greu de manevrat. Formula in schimb e destul de buna.


Tusul lichid Aqua Liner e... pff... eu am fost impresionata de formula lui atat de rezistenta. Chiar e waterproof. E greu de dat jos fara un demachiant pe baza de ulei (sau ulei), dar stii clar ca daca l-ai aplicat e acolo la fel de intens la sfarsitul zilei, nu se intinde. Singurul lucru care ma impiedica sa il iubesc pe deplin este faptul ca formula e usor lucioasa. Aplicatorul este interesant, e rigid si nu o pensula si imita usor varful de marcar, iar faptul ca e rigid face ca desenarea unei linii foarte subtiri mult mai simpla. 

In set mai sunt si doua creioane, tot versiuni mai mici decat full size, dar dupa mine au o dimensiune ok, considerand ca am creion full size din Sephora mai mic decat acestea. Ambelre sunt din colectia Aqua liners, unul este negru, de ochi, ir celalalt este creion de buze intr-o nuanta clasica de rosu. Creionul de ochi promite a fi waterproof si pot sa spun ca rezista bine si nu se intinde deloc, dar ma asteptam la ceva mi negru de atat. Totusi au formule chiar placute.





Ce parere aveti despre produse?  Ce credeti despre set? Ati incercat produse de la Make Up For Ever?

Love,
Andreea

You Might Also Like

10 comments

  1. Cat de cute e setul! Chiar cautam un review pentru produsele de la Make Up Forever! Frumos si in detaliu! Hugs and kisses! :*

    ReplyDelete
  2. Am pus și eu ochii pe setul ăsta de când l-am văzut prima oară, dar încă mă mai gândesc dacă să-l iau sau nu.
    Să le folosești toate cu drag! Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ma bucur ca l-am luat, imi plac produsele din el si e o ocazie buna de a-l incerca!

      Delete
  3. chiar interesant acest set! imi place!!

    ReplyDelete
  4. Eu as fi tare curioasa de pudra si de primer. Cand vine vorba de mascara nu imi place sa dau prea multi bani, pentru ca se gasesc foarte multe la preturi bune :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu prea dau banii pe mascara high end, nu mi se pare ca merita

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts