January Favourites | 2016

16:07


Ianuarie a fost si este inca o luna plina... de proiecte, examene, proiecte, alte examene si practic am fost mai mult zombie in primele doua saptamani ale anului. Ma gandeam totusi sa va spun care au fost produsele care mi-auplacut si  care m-aufacut sa ma simt si sa arat ceva mai bine atunci  cand patul si perna erau cele mai mari dorinte ale mele. 

Incep totusi cu cele mai recente achizitii, dar si cele care mi-au adus zambetul pe buze instant. Cele doua palete de la Zoeva, Cocoa Blend si Rose Golden (se putea sa aleg eu alte culori?) . Sunt mult mai faine decat credeam, pigmentatia e geniala, culorile... *hearts in my eyes*. Am sa le  fac curand un review si swatches ca sa le puteti vedea mai bine. 


Fardurile pulbere de la Glazel Visage sunt si ele printre preferate. Sunt foarte  pigmentate si chiar daca sunt pulbere nu e atat de greu de lucrat cu ele. Cel mat din pacate s-a spart, trebuie neapart sa il refac.

Printre preferate este si  fondul de ten mineral de la Lily Lolo (are si review pe blog). Motivul pentru care imi e atat de drag este usurinta de aplicare si faptul ca arata foarte natural pe ten, e aproape indetectabil, iar asta mie imi place la nebunie.



Pentru putina viata adaugata tenului meu am ales blusul de la Yves Rocher in nuanta Teint Clair Abricote -11, o nunata deschisa de piersica. Daca va uitati la el veti crede ca e mult prea deschis, ca  nu va aparea pe fata, dar ofera cea mai naturala nuanta de piersica pe obraz, are o textura minunata, fina, si rezista foarte bine. (Cealalt blush de la Yves Rocher a fost utilizat aproape tot si cred ca ilveti vedea intr-o postare de tip empties).

Concealer-ul care ma salveaza la greu este Catrice Camouflage Liquid. Poate folosit sub ochi, pe imprefectiunile tenului, chiar si deasupra sau dedesubtul fondului de ten mineral. Nuanta mi se potriveste perfect, eu il ador!

NYX Eyebrow gel e acolo pentru mine cand stiu ca machiajul meu trebuie sa  reziste perfect intreaga zi, indiferent de vreme. E waterproof, pigmentat si stiu ca pot conta pe el. 

Mascara pentru volum de la Yves Rocher, e waterproof si e foarte buna. Ofera volum, alungire, mentine genele curbate, e foarte neagra si nu se intinde urat pe sub ochi, nu se faramiteaza, si am folosit-o in majoritatea zilelor, fie singura, fie alaturi de Better than Sex de la Too Faced pentru un efect mai puternic. 

Cand vine vorba de skincare, aici sunt atenta si pretentioasa, iar luna acesata m-am rasfatat si m-am bucurat de tratamentele de la Glamglow. Printre preferatele mele, din produsele pe care le am, sunt aceste doua masti: Supermud si Thristy Mud. Glamglow Supermud este incredibila! E minunata pentru a curata in profunzime porii si pentru a purifica pielea. Vad o diferenta instant dupa ce o folosesc si imi pare rau ca nu o am in full size. Glamglow ThirstyMud este masca hidratanta, iar eu o iubesc, mai ales acum, iarna. Hidrateaza  tenul atat de bine, eu o folosesc si peste noapte in weekend-uri si e geniala. Tenul se simte si arata altfel. Iar cele doua merg bine si impreuna, adica folosite una dupa cealalta. 

Unghii? Ei bine, pe la inceputul lunii credam ca o anumita oja de la Ciate va fi mentionata aici, si totusi, i-au luat locul doua oje de la Wibo (le gasiti in DM), pe cea Chic Matte am ales-o pentru culoare si nu pentru textura mata-- eu sincer nu consider ca formula e destul de mata, dar este rezistenta-- iar Top Coat-ul cu efect de gel e fantastic. Unghiile arata bine, rezista, iar eu ador culoarea asta. 




Care sunt favoritele voastre luna aceasta?

Ati vrea sa vedeti o postare de tip empties?

With Love, 
Andreea

You Might Also Like

9 comments

  1. Da, vrem empties! De favorite nu prea stiu, insa cu siguranta sunt fana a noului parfum Oriflame, Gold Essenza.

    ReplyDelete
  2. Te înțeleg perfect cu oboseala, abia aștept să treacă luna asta. :(
    Concealerul Catrice, gelul Nyx și fardurile pulbere Glazel sunt și printre favoritele mele de când le-am descoperit pe fiecare.
    Nici nu vreau să citesc mai multe despre paletele de farduri Zoeva, nu mai vreau noi palete pe wishlist. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, sunt superbe paletele, eu le ador! Mai pensule am nevoie de la Zoeva si viata mea va fi si mai frumoasa :))

      Delete
  3. Eu nu am mai gasit mastile glamglow cand erau la reducere la Sephora (shame, shame! am ajuns prea tarziu) dar sper sa pun mana pe una cat de curand.
    Ce nuanta ai la corectorul de la Catrie? Daaaanke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand poti, ia o masca glamglow, sunt geniale, mai ales acestea doua. Am sa vorbesc ceva mai mult de ele curand.

      Cat despre catrice, eu am cea mai deschisa noanta 10 (sau 01) Ivory. :D

      Delete
  4. Printre favoritele mele se numără și produsele Lily Lolo. Chiar sunt grozave!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am luat fondul de ten dupa review-ul tau, sunt curioasa si de celelalte produse ale lor!
      Kisses

      Delete
  5. Vreau să încerc fondul de ten, mi-ai mai spus tu despre el şi chiar vreau să îl încerc. Apoi m-ar mai interesa şi rimelul, nu am testat niciodată un rimel de la Yves Rocher dar în general îmi plac produsele lor. Şi ar mai fi şi gelul de spâncene de la NYX. Dar poate prind odată o ofertă mai bună ca săă îl încerc.

    Pupici şi mult succes în această perioadă! Să treacă repede zilele astea agitate şi să poţi să te relaxezi după ele.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts