March Favorites | 2016

15:49


Sincera sa fiu de ceva timp incoace nu am avut tendinta de a incerca prea multe produse noi si am intins mai mereu mana spre produsele pe care le foloseam deja cu drag de luni bune. Sunt cateva produse care isi merita locul in favoritele lunii, asa ca, e cred ca ar fi cazul sa le punem pe toate la un loc si sa va povestesc putin despre ele. 

Paleta de blush-uri de la Too Faced este probabil produsul cel mai folosit dintre toate. Are si un review cu swatches pe blog, aici, si pot sa va spun ca inca de cand am achizitionat-o am folosit-o zilnic. Eu o consider fantastica pentru ca ai in ea absolut toate nuantele de blush necesare unui machiaj, si calitatea lor este excelenta. 

Etherial Light de la Hourglass s-a intors printre favorite pentru ca imi place sa o folosesc pe pometi sau uneori pe toata fata pentru ceva luminozitate in plus. Prietena mea foarte buna imi spune mereu ca o adora pe post de pudra de fata, dar eu totusi prefer sa o folosesc doar in anumite zone, iar daca o folosesc pe toata fata, o fac foarte usor cu o pensula duo fiber. Textura pudrei e nemaintalnita pentru mine, nu contine sclipici, ci pur si simplu da pielii luminozitate si o face sa arate mai sanatoasa. 


Okay, eu nu sunt o persoana pasionata de rujuri, gloss sau balsam de buze, insa de cand mi-am luat (de nevoie) balsamul de buze cu unt de cacaco de Ziaja ceva s-a schimbat. Pur si simplu le folosesc cu placere si am ajuns sa am trei sortimente (din care cel de cacao e in dublu exemplar) pentru ca isi fac treaba bine, hidrateaza buzele, au o textura foarte placuta, miros genial... Ce pot sa vreau mai mult de la un balsam de buze?


Crema de ochi pe care o folosesc de cam o luna incoace este de fapt o versiune mini a cremei de ochi cu Acid Glycolic de la Mario Badescu. Imi place mult, hidrateaza bine zona ochilor si nu imi irita ochii. Mi se pare ca arata si mai bine zona de sub ochi de cand o folosesc. 


Push up? Pentru gene? Okay, sa nu exageram. Noua mascara de la Maybelline mi-a atras atentia cand toata lumea spunea pe youtube ca e incridibila, ca e cel mai bun produs. Normal, interes -> trezit, eu -> curioasa, si uite asa cand am dat de el l-am si cumparat. As spune ca formula e putin cam umeda la inceput, dar daca stii cum sa lucrezi cu el poti obtine efecte wow. Eu de cand il folosesc primesc de intrebarea: "Ai gene false?", iar eu n-am purtat pana acum vreo pereche de gene, deci eu spun ca isi merita laudele. Dar, efect de push-up? Sincer, nu mi se pare ca ar face ceva in plus fata de altele, dar ofera alungire si volum, so I'm happy. 


Pensula de la EcoTools a intrat si mai mult la suflet cand m-am indragostit eu de un highlighter de care va povestesc imediat. I love it, e practica si aplica iluminatorul foarte frumos pe pometi. Nu sunt prea multe de spus, da v-o recomand.  


De fiecare data cand il port primesc intrebarea: Cu ce ruj te-ai dat? De cele ai multe ori il. port singur, iar alteri il combin cu un ruj din paleta de la The Balm, totusi vedeta este mereu, acelasi creion de la Alverde in nuanta Pretty Mauve. Eu sustin si iubesc produsele lor pentru ca sunt naturale, prietenoase la pret, multe dintre ele vegane si chiar foarte bune. Creionul are o textura placuta, cremoasa, rezista bine, iar nuanta este superba. 



Dupa cum va spuneam anterior, m-am indragostit! Da, eu, de un iluminator. Highlighter-ul de la Aura in nuanta Moonligh este atat de frumos. Ofera o stralucire satinata pometilor, avand un usor subton de roz, foarte subtil. Eu il folosesc pe pometi, deasupra buzei superioare si uneori in coltul intern al ochiului. Love!


Cand vine vorba despre oja, ma plictisesc repede de tot, dar acest gri... revine mereu printre preferinte. Nuanta este Innocence (*wink wink* read my latest post here) si e un gri rece perfect.

Care sunt produsele care v-au placut luna trecuta? Ce produse mi-ati recomanda?

You Might Also Like

10 comments

  1. Mamă, dar știi să ispitești... :) Paleta de blush-uri arată genial, mi-o doresc și eu foarte mult. Balsamurile de buze sună și ele bine, dar am prea multe pentru cât de rar le folosesc..
    Mă mai atrag mult pensula de la EcoTools, crema de ochi Mario Bădescu și creionul de buze Alverde. :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, eu, ispita? Naaah :)) Sunt tare faine produsele, le recomand cu drag!
      Kisses

      Delete
  2. Trebuie sa-mi iau si eu balsamurile de buze :D si pensulaaaaa! (nu stiu exact la ce as folosi-o, but you can never have too many brushes)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pensula e buna pt highlighter, uneori si pudra, blending the blush a bit, contouring... you can get creative, pt ca e destul de densa, desi e sub forma asta de evantai. Cat despre balsam de buze, i love them, trebuie sa le incerci!

      Delete
  3. Vreau să cumpăr crema de ochi, crezi că își merită banii/laudele? Am tot citit review-uri, am auzit că acționează asupra liniilor fine din zona ochilor. Ai văzut schimbări în acest sens? Pupici!💋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crema de ochi are un pret destul de mare, cam 120 de lei daca imi aduc aminte, pentru ca am cautat-o si eu. Eu am o varianta mini, pe care o folosesc de vreo luna si nu am terminat-o inca. E un produs bun, hidrateaza. nu stiu sigur daca imbunatatirea aspectului zonei (ma refer la linii fine) o am doar datorita ei, eu mai folosesc un ser antirid despre care voi vorbi curand, iar dimineata am schimbat pe o alta crema de ochi tot anti rid. In principiu, as spune ca e totusi cam scumpa, si momentan eu nu cred ca as investi in cea full size, desi imi place mult, hidrateaza, nu irita si nu am mai observat uscaciuni pronuntate in zona ochilor (totusi datorita texturii nu o vad potrivita pentru dimineata). Vreau sa vad si ce rezultate are cea pe care o mai am de incercat si abia apoi voi vedea ce voi recumpara. Sper ca te ajuta raspunsul meu.
      Kisses!

      Delete
  4. Am tot vazut Aura in DM, dar nu am incercat nimic de la ei pana acum. Cred ca o sa schimb asta acum ca am vazut iluminatorul asta :)). A... si am auzit lucruri bune si despre rujurile lor lichide :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am mai avut o oja de la Aura acum mult timp. Mie iluminatorul imi place mult, arata bine pe ten, iar eu l-am folosit cam zilnic, uneori impreuna cu pudra de la hourglass.
      Kisses

      Delete
  5. Offf ce misto e paletuta:)Sa o folosesti cu spor in continuare:-*

    ReplyDelete
  6. Great pieces! Understand why they are your favies! :) x
    Helena
    http://www.ilenczfalva.com/
    https://www.instagram.com/helena_de_ilenczfalva/

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts