MILANI CONCEAL + PERFECT | REVIEW

21:34


Fondul de ten de la Milani a fost si este foarte laudat de bloggerii si vlogerii de beauty din state, mai ales, iar eu am fost foarte curioasa de el. Cand a devenit disponibil pe makeup shop l-am comandat instantaneu si am asteptat sa il incerc. Fondul de ten promite o acoperire mare, rezistenta indelungata si rezistenta la transfer, dar, intrebarea vine, chiar poate oferi toate acestea? Isi merita acest fond de ten toate laudele primite?


Eu am sa incep sa va vorbesc despre nuanta, pentru ca aceasta este cea care a avut instant impact asupra mea. Acest fond de ten are un subton galben puternic si din ce a inteles toate nuantele sunt gandite sa aiba subton galben, ceea ce nu ar fi neaparat un lucru rau, dar din punctul meu de vedere, nuanta 01, pe care o am eu, e cam galbena si nu o consider potrivita pentru un ten foarte deschis. Pentru mine nuanta este inchisa si nu pot sa port acest fond de ten decat in combinatie cu un altul mai deschis. Chiar daca i-as aduga picaturi pentru a-l deschide, consider ca este mult prea galben pentru mine si nu se potriveste cu subtonul pielii mele. Pentru a reusi sa il port, eu il combin cu Infaillible 24h Matte de la L'Oreal (am un review pentru el aici), acela fiind foarte deschis la culoare. Pentru scopul review-ului am purtat si fondul de ten singur pentru cateva zile, dar nuanta nu mi se parea ca arata bine nicicum. 


Acoperirea acestui fond de ten este de la medie spre mare, difera putin in functie de aplicare. De asemenea datorita texturii, eu consider ca metoda optima de aplicare a acestui fond de ten este cu un buretel umed. Ce este important de mentionat este cum arata acest fond de ten dupa aplicare si cum se simte pe ten. Dupa ce este aplicat acesta nu se usuca perfect mat si ramane parca usor lipicios, motiv pentru care este esential sa fie fixat cu o pudra. 


Rezistenta este un aspect important pentru mine; fondul de ten trebuie sa reziste intreaga zi, si bineinteles comporatia se face tot cu Revlon Colorstay (am si pentru el un review aici) pentru ca ell este cel care se potriveste asteptarilor mele si rezita intreaga zi. Cel de la Milani as putea spune ca are o rezistenta buna, insa nu este asa cum ma asteptam. Tenul devine usor lucios la cateva ore de purtare, dar pot rezolva asta cu putin blotting. As spune ca rezista destul de bine fata de alte fonduri de ten incercate, insa marea mea problema cu acest fond de ten este culoarea. 



Cred ca acest fond de ten este destul de ok din punct de vedere al nivelului de acoperire si al rezistentei, dar nuantele nu sunt potrivite pentru persoanele cu tenul foarte deschis, si e bine de stiut ca nuantele au un subton galben.

You Might Also Like

6 comments

  1. Imi plac promisiunile acestui fond de ten si as indrazni sa il incerc si eu pentru ca nu am facut-o pana acum!

    www.rokolla.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ti se potriveste nuanta e chiar fain!

      Delete
    2. Daca ti se potriveste nuanta e chiar fain!

      Delete
  2. Am auzit si eu ca nuantele sunt cam inchise si cu subton galben...oare de ce sunt asa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil targetul lor sunt persoane cu tenul mai inchis, dar ar fi fost dragut sa aiba o varietate mai mare de nuante.

      Delete
    2. Probabil targetul lor sunt persoane cu tenul mai inchis, dar ar fi fost dragut sa aiba o varietate mai mare de nuante.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts