TOP 7 LONGLASTING PRODUCTS

22:28


Unul dintre cele mai importante aspecte, indiferent de produsul de machiaj, este rezistenta. Vreau ca produsele sa reziste cat mai mult dupa aplicare si sa nu necesite prea multe retusuri pe parcursul zilei. Astazi am pregatit 7 produse care au dovedit ca au o rezistenta indelungata si nu m-au dezamagit in vreun fel pana acum. 


1. Revlon Colorstay Foundation


V-am vorbit despre el atat de mult , insa nu pot sa nu il mentionez, mai ales in aceasta categorie. Este singurul fond de ten pe care stiu ca ma pot baza, sigurul care are si culoarea potrivita, chiar daca rezista, si e potrivit oricarui tip de machiaj, natural sau full on glam, e splendid in fotografii, dar arata bine si in realitate... Daca doriti mai multe detalii aveti aici un link cu review-ul complet. 

2. Benefit Ka-Brow


Recent aparut in colectia mea s-a facut remarcat instantaneu prin usurinta de aplicare, culoarea potrivita, dar si prin rezistenta incredibila. Cei de la Benefit spun ca rezita 24 de ore, adevarul e ca nu l-am purtat mai mult de vreo 16, dar de fiecare data nu s-a clintit pana la demachiere, iar spre surpriderea mea il pot inlatura doar cu apa micelara, deci se demachiaza foarte usor. (mai multe despre produsele benefit gasiti aici).




3. Benefit Ready, Set, Brow!


Am inclus acest produs pentru ca simteam nevoia sa va spun ca e foarte, foarte bun, nu doar in combinaie cu Ka-Brow, dar si cu alte produse de spracene. Fixeaza foarte bine, pe toata durata zilei si ajuta la a oferi un aspect mai natural sprancenelor. 

4. NYX Eyebrow Gel


Este cel mai longeviv produs de sprancene pe care l-am incercat pana acum. Este waterproof, nu se clinteste orice ai face si poate fi indepratat doar cu un demachiant bifazic sau cu un ulei. Este foarte bun vara datorita rezistentei sale incredibile. 




5. Too Faced Shadow Insurance


Este momentan primerul meu preferat pentru pleoape. Machiajul ochilor rezista excelent cu ajutorul ei si nu am mai folosi o alta baza in ultimii 2 ani (am gasit insa de curand un posibil inlocuitor, ceva mai ieftin, revin cu detalii). Prelungeste considerabil rezistenta machiajului, fie ca fardurile sunt mai mult sau mai putin calitative si de asemenea ajuta la rezistenta tusului, nu permite ca pleoapele sa devina uleioase, astfel nimic nu se clinteste. (review aici)

6. Maybelline Gel Liner


Cred ca a fost in multe postari cu favorite si v-am tot vorbit despre el. Este foarte negru si foarte rezistent. Stiu ca daca il aplic dimineata, seara cand ma intorc va fi exact unde l-am pus si nu imprastiat pe sub ochi (no panda eyes!). Este una din formulele mele preferate si il recomand!

7. Rimmel Super Gel Top Coat


In general vorbesc despre produse de machiaj, dar am o exceptie care nu poate sa scape fara mentiune. Acest top coat de la Rimmel face ca orice oja folosesc, fie din gama lor, fie orice alta oja sa arate genial si sa tina pana la 2 saptamani pe unghii... Momentan este preferatul meu si il folosesc la orice manichiura. 

You Might Also Like

4 comments

  1. Si eu mi-am luat saptamana asta top coatul de la Rimmel, si de cand m-am facut m-a intrebt o gramada de lume daca mi-am pus unghii cu gel :)) Ca sa nu mai zic ca si daca am facut curatenie in baie si in bucatarie (fara manusi), unghiile mele arata la fel. <3

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts