STYLISHCIRCLE

21:04


Sub hashtag-ul de #stylishcircle si #stylishblogger au circulat fotografiile noastre de weekend-ul trecut, fotografii care marcau evenimentul de lansare al platformei StylishCircle.ro, un eveniment de fashion care a strans mai bine de 40 de bloggeri la un loc, bloggeri atat din Timisoara cat si din tara.

StylishCircle este o platforma de shopping online care pune la dispozitie obiecte vestimentare si accesorii de pe mai multe magazine afiliate la un loc, isn't that cool? Eu il vad ca pe un fel de mall online, dar nu este doar atat, platforma mai ofera si alte categorii super dragute, poti crea tinute, poti urmarii tinute create deja de alti utilizatori ai platformei pentru inspiratie, iar pe langa asta poti castiga si vouchere prin activitatea ta pe platforma. Echipa din spatele acestui proiect m-a cucerit prin energia si dedicarea lor, creativitatea si sa nu mai spun, organizarea evenimentului.

Sambata la 12 am pasit cu emotii in club Alt. Sunt o fire timida si pe fete nu le mai intalnisem personal, stiam blogurile lor, al unora dintre fete, dar nu le mai intalnisem pana acum. Am dat de persoane faine, am avut discutii despre blogging, fotografie si am baut cele mai dragalase cafele impreuna, iar cei de la Senneville ne-au incantat prin gustari mult prea bune. M-am bucurat sa le cunosc pe Julie, si pe fetele de la Another Side of Me (I bet you know them), dar si bloggeri din Timisoara pe care nu ii cunosteam inca: The Casual Cat (Anca) si FashionTag (Dana). Am avut parte si de o mica prezentare de moda a Tudor Personal Tailor. 





Dupa intalnirea la cafea ne-am dus la Smartfit 2 pentru un anternament, iar eu sincera sa fiu pot sa spun ca antrenamentul a fost destul de intens si a pus in miscare toate grupele de muchi. In plus sala este absolut superba iar cei de acolo, antrenori/ iinstructori au o energie fantastica.





Seara ne-am intors in Club Alt pentru party and some more blogger talks si a fost foarte dragut. Practic tot evenimentul acesta a fost un fel de team building cu bloggeri in care ne-am cunoscut, am interactionat si ne-am imprietenit. Ba chiar a fost o placere sa le vad pe viu pe fetele din Bucuresti pe care le urmaream deja cu mare drag, chiar daca sunt eu mai timida, evenimentul a fost foarte placut si m-am bucurat sa le cunosc pe fete. 





Ziua urmatoare ne-am intalnit la o degstare de cafea in Aethernative. Desi stau in Timisoara din anul intai de facultate  nu am fost niciodata in Aethernative, dar pot sa spun ca localul e fain, e inedit, iar cafeaua... am avut parte de o poveste interesanta despre cafea si despre tipurile de cafea pe care le servim si cum ar trebui servite, am simtit arome intr-un mod in care nu am mai facut-o si cred ca trebuie sa ma intorc acolo pentru o cana mare de cafea intr-o dimineata de weekend.







Eu va recomand sa intrati pe www.stylishcircle.ro si sa va jucati si voi pe platforma pentru ca e un concept fain si de asemenea va poate aduce si anumite beneficii dragute si un plus de inspiratie. 

Multe multumiri echipei StylishCircle pentru organizare, energie si atentia la detalii, SennevilleSmartfit StudioBeautyBoxCasa de Bijuterii NoblesseCupioPromotorLeonidasOptica Eugen, Peonies & Hydrangeas  Anita Bejenaru.

You Might Also Like

6 comments

  1. Ce poze frumoooase <3
    Ma bucur ca te-ai distrat, dear Cat!!
    Hugs and Kisses!!

    ReplyDelete
  2. WOW! Ai avut parte de super-distractie!!! Felicitari!

    ReplyDelete
  3. Ma bucur mult ca ne-am cunoscut! Chiar a fost un week-end pe cinste <3

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts