4 Products For Dry, Sensitive and Irritated Skin | Winter Essentials

21:06


Winter Is Coming


Pe masura ce vremea se raceste si pielea mea simte nevoia unei ingrijiri mai intense, este mai sensibila, mai uscata si imi da mari batai de cap. Totusi, pentru a tine lucrurile sub control am 4 produse care nu lipsesc in rutina mea de ingrijire a pielii in ultimul timp, iar unele din ele au reusit sa rezolve anumite probleme ale pielii care nu doar ca erau deranjante, dar erau si inestetice. 


Bioderma Atoderm Huile de Douche

Uleiul de dus de la Bioderma l-am achizitionat la recomandarea unei prietene atunci cand aveam o problema legata de niste zone foarte uscate ale pielii, care erau si rosii si nu voiau sa dispara. Dupa cateva utilizari, nu doar imi simteam pielea hidratata dupa dus, dar si problemele mele au inceput sa se remedize (mai ales cu ajutorul unui alt produs de care urmeaza sa vorbesc). Sincera sa fiu mi se pare ca e un produs excelent daca aveti piele sensibila, sau daca aveti diverse iritatii sau piele foarte uscata, pentru ca nu doar hidrateaza, dar si calmeaza pielea si nu inrautateste situatia. 


Avene Cicalfate

Crema reparatoare pe care am luat-o pentru ca nu mai stiam ce sa folosesc. Am piele sensibila, uneori atat de sensibila incat orice alta crema nu face decat sa provoace usturime, iar pentru ca ma confruntam cu niste zone de uscaciune foarte neplacute, am optat pentru Avene. Cicalfate este o crema reparatoare ce poate fi folosita atat de adulti cat si de copii/bebelusi, e foarte hidratanta, perfecta pentru pielea uscata, deshidratata, si as spune eu face minuni si daca pielea e crapata si deja seamana cu o rana. Mie mi-a reparat in totalitate pielea in cateva zile de utilizare si o folosesc in continuare pe maini, atunci cand pielea se usuca si crapa. Sincer, cred ca e esentiala pentru iarna, pentru a mentine pielea hidratata. 



Herbagen Snail Extract Gel

Desi mai sunt si alte creme hidratante pe care le folosesc, pe aceasta o am de ceva mai mult timp si simteam nevoia sa ii acord cateva momente in care sa o pun in lumina si sa va indrept atentia, nu doar spre ea, dar si spre brand in general. Cu Herbagen m-am intalnit in vara, cand cautam o crema de ochi si am ajuns sa cumpar un gel hidratant pentru ten. Cateva luni mai tarziu am achizitionat alt gel hidratant, cel mentionat mai sus, care nu m-a dezamagit, ci m-a facut sa indragesc acest brand si mai mult. Acesta este proiectat special pentru tenul gras si au si versiuni pentru ten mixt, normal sau uscat, o intreaga linie, dar si alte game de produse(mie imi plac mult si mastile lor pentru ten, am vreo 2, iar cea cu colagen este must-have), Este hidratant, intra foarte repede in piele, o excelenta baza de machiaj, lasa tenul neted... nu cred ca am destule cuvinte sa va spun cat de mult imi place produsul asta, si chiar daca mai am pe "raft" alte creme de fata care asteapta sa fie folosite, acum, nu pot sa renunt la a folosi gelul de la Herbagen. (Oh, si sa nu uit, au niste preturi atat de mici si produsele sunt naturale)


Uleiul de cocos de la Solaris

Uleiul de cocos este indispensabil. Este de la demachiant atunci cand port mult machiaj waterproof si vreau sa indepartez totul dintr-un pas, la tratament pentru par si scalp, crema de corp, ingredient de baza in masti de fata, tratament pentru gene... si lista continua. Are atat de multe utilizari, e hidratant, antibacterian si anti-fungic... daca inca nu aveti acasa un borcanel cred ca e momentul sa il introduceti si voi in rutina voastra. 

Acestea sunt produsele pe care eu le tot folosesc in ultimul timp pentru a-mi calma pielea si a o mentine hidratata, fina si lipsita de iritatii si portiuni uscate. Voi ce folositi?

You Might Also Like

2 comments

  1. Am avut uleiul de la Bioderma si mi-a placut, l-am folosit mai mult insa pentru ten. Uleiul de cocos il voi reachiitiona si eu cat de curand, caci parul meu vopsit cred ca are nevoie de el! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu l-am folosit pe ten deloc... mi-e frica sa fac asta.
      Ulei de cocos all the way!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts