Bioderma Sensibio Gel Moussant | Review

20:46

Acum ceva timp am primit un nou gel de curatare, un gel de curatare care mi-a atras atentia in magazine si pe care planuiam oricum sa il cummpar, dar asteptam sa am pretextul de a-l cumpara. Se pare ca a ajuns la mine mai repede, iar asta nu a facut decat sa ma bucure, pentru ca eram nerabdatoare sa il incerc. Toata povestea se invarte in jurul gelului de curatare de la Bioderma, pentru ten sensibil.


Bioderma Sensibio Gel Moussant este un gel de curatare a tenului sensibil care promite sa nu usuce tenul, ba chiar sa il hidrateze, iar acum pe timp de iarna pentru mine este esential ca tenul meu sa nu se usuce. Inca din ziua in care a ajuns la mine l-am inclus in regimul meu de ingrijire a tenului, si de atunci l-am folosit zilnic si nu am simtit nevoia sa ma intorc la unul din cele folosite anterior. Imi place mult faptul ca spumeaza usor atunci cand il aplic, curata foarte bine tenul, dar nu am senzatia aceea de strangere sau uscare a fetei, ba chiar imi simt tenul hidratat in continuare. 

Un alt mare plus pentru mine este faptul ca il pot folosi in zona ochilor. In general gelurile de curatare pe care le folosesc nu pot sa le folosesc si in apropierea zonei ochilor pentru ca ustura groaznic (pentru ca in general folosesc produse care sa nu permita dezvoltarea acneei, eu avand tenul gras), dar acesta nu provoaca usturime, asa ca pot linistita sa curat seara ultimele ramasite de machiaj si din zona ochilor, dar si dimineata pot sa curat genele in cazul in care am aplicat ulei de ricin pe ele. 





Este bland, iar ingredientele sale calmeaza rapid pielea si o hidrateaza. Este hipoalergenic, fara sapun, fara parabeni si fara parfum, ceea ce din punctul meu de vedere este perfect! Sunt foarte multumita de el, de felul in care imi curata tenul si felul in care pielea mea se simte dupa curatare. A intrat perfect in rutina mea de curatare a tenului. Il recomand cu mare caldura celor cu ten sensibil ^_^

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

You Might Also Like

4 comments

  1. Si eu l-am inceput de curand si chiar imi place mult.Il folosesc momentan doar seara, ca pentru mine ar fi prea mult si dimineata, dar face treaba faina :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I like it day and night, imi place mult ca nu usuca tenul.

      Delete
  2. A ajuns la preferatele lunii decembrie, apoi la preferatele acestui an!!! E super!
    Foarte frumoase pozele!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts