THE CHRISTMAS GIFT GUIDE |Top Gifts For Her

15:39



or for yourself....

E perioada cadourilor si spun asta cu un mare zambet pe fata. Pe langa faptul ca dau eu cadouri celor dragi, primesc cadouri (maybe, oh si sa nu uitam de ciocolata) e si momentul plin de reduceri prin magazine, seturi de Craciun si poate momentul perfect sa cumperi produsele pe care ti le doresti atat de mult timp... pentru tine.

Astazi m-am gandit sa va povestesc despre seturile cadou pe care le-am cumparat eu, sau care consider ca sunt foarte bune ca raport calitate-pret sau a ceea ce primim in set fata de situatia in care am cupara produsele separat.


1. Yves Saint Laurent Black Opium Set


Parfumul asta imi schimba dispozitia instant, iar cand il port ma simt cu totul altfel. Ador felul in care miroase, dar adevarul e ca pana acum nu voiam sa il iau pentru ca mi se parea ca ar trebui sa dau prea mult pe el (nu zic ca acum ar fi mai ieftin, dar...). Setul achizitionat de mine contine parfumul la 50 ml si unul mini de 7.5 ml care arata mega dragut si e perfect pentru purtat in geanta. Eu l-am luat cu o oferta de pe cardul Sephora si am primit si ceva produse mini YSL si un portfard + daca aveti reducere de 10% pe card e si mai bine. Setul e 380 de lei in Sephora (il gasiti si in Marionnaud, poate putin mai ieftin), dar motiul pentru care mi se pare ca set-urile YSL sunt awesome e si faptul ca sunt fie mai ieftine decat parfumul singur, sau acelasi pret, dar cu mai multe produse, si de asemenea ambalajul arata absolut minunat. Eu cred ca e un cadou superb pentru voi sau pentru cineva special.  Am sa va las linkul catre alte set-uri aici, pe Marionnaud, unde le gasiti la un pret mai bun (au reduceri de 15% cam la toate produsele de pe site): 



2. Lancome Genifique Set

De cand mi-a facut Alex Abagiu machiajul la evenimentul Douglas, am format o mica, dar mica, obsesie pentru anumite produse Lancome, printre care si serul Genifique, pe care l-a folosit ca baza pentru machiaj si sa imi creeze primer-ul. Serul in sine costa peste 300 de lei cam in orice magazin si nu imi venea sa dau atat de mult pe un singur produs, chiar daca stiam deja ca e genial. In Marionnaud am gasit acest set care e extraordinar ca valoare pentru ca pentru 337 de lei (cat e serul singur practic)  contine serul full size, o crema de zi la 15 ml, crema de noapte la 15 ml, si un ser pentru ochi la 5ml, toate din gama genifique. Eu cred ca e un set super. Il puteti gasi in Marionnaud, Sephora si online aici.




3. Estee Lauder Anti Aging Set


Cred ca observati ca am ceva cu produsele de skincare, si produse care sunt sa spunem, cult favourites pe care imi doream sa le incerc de extrem de mult timp. Anul acesta am cam cedat tentatiei si am luat setul de la Estee Lauder din Sephora. Setul contine serul Advanced Night Repair in full size, crema de ochi si crema de noapte in deluxe minies si sunt foarte, foarte faine. Eu le am deja de cam o luna. Online il puteti gasi aici.



4. Zoeva Cocoa Blend Palette


Lasand la o parte seturile de skincare de la brand-uri premium, cred ca trebuie sa vorbim si despre machiaj. Paleta de la Zoeva este o minunatie, nu sunt exagerat de scumpe, fiind undeva pe la 18 lire pe Cult Beauty, dar calitatea lor este excelenta. Pe langa culorile fantastice, calde, care arata incredibil cu orice culoare de ochi, fardurile sunt fine si e foarte usor de lucrat cu ele. Nu se gasesc in tara, din pacate, dar pot fi comandate de pe Cult Beauty sau de pe site-ul oficial Zoeva.

5. Too Faced Chocolate Bar


Chiar daca Too Faced are colectii de Craciun in fiecare an care arata foarte dragut si iti atrag atentia instant, eu nu as opta pentru ele, ma refer aici la paletele mari. Dupa ce anul trecut am ales Le Grand Chateau, mi-am dat seama ca pentru mine, iubitoare Too Faced si om care are mult prea mult machiaj, culorile si calitatea lor nu sunt satisfacatoare. Ba chiar, culorile, pentru mine care am deja 3 palete  Too Faced si inca alte cateva de la alte brand-uri, se regasesc oarecum in alte  palete. Chocolate Bar in schimb este cam tot ce si-ar putea dori o iubitoare de machiaj, culorile sunt perfecte, textura este fina, pigmentatia e excelenta si miroase a ciocolata...



6. Lancome Grandiose Set


Eu amdeja mascara Grandiose si este una din favoritele mele asa ca trebuia sa va mentionez un set simpatic pe care il puteti gasi in Sephora. Ca valoare mi se pare foarte bun pentru ca pentru pretul mascarei setul contine mascara full size, un eyeliner, un gloss si o oja superba. Deci pentru o iubitoare Lancome cred ca ar fi o metoda buna sa incerce mai multe produse fara sa plateasca atat de mult. Il gasiti in Sephora si pe sephora online.

7. Too Faced Merry Kissmass


Nu l-am achizitionat inca, dar am ganduri serioase in privinta lui. Setul contine 4 dintre rujurile Melted in deluxe sample size. Eu am unul deja si imi place foarte mult formula, asa ca mi-ar placea sa am si alte culori. Ce mai e fain la setul acesta e ca il puteti desparti si sa oferiti cate un ruj altei persoane, si puteti crea cadouri din mai multe produse dragute. Il gasiti in Sephora si online aici.

8. Alverde Skincare Sets

Daca nu ati citit postarea mea despre produsele Alverde pe care trebuie sa le incercati (ar trebui sa cititi) atunci nu stiti cat de mult imi plac mie unturile de corp de la Alverde. Anul acesta in dm gasiti doua seturi, Winter Love si Apple Caramel, coasta in jur de 24-30 de lei si sunt foarte faine. Untul de corp intra foarte repede in piele si o hidrateaza foarte bine si e unul din produsele mele preferate. Eu le recomand cu drag, sunt naturale si au arome care iti aduc in minte instant Craciunul si serile de iarna. 


9. Douglas Bubble Palette


Recomandarea de  aici vine datorita campaniei Douglas de anul acesta despre care v-am scris in postarea anterioara. Asa ca daca  doriti ca atunci cand luati un cadou, acesta sa ofere ceva si unor copii care au mare nevoie. aceasta ar fi o optiune destul de buna. O gasiti atat in magazinele fizice Douglas, dar si in magazinul lor online. 


Acestea ar fi ideile mele de cadou si cadouri care mi-ar placea mie (hint: le-am si cumparat pe mare parte din ele, fie acum, fie acum ceva timp - cele din colectii permanente) si sunt foarte curioasa ce v-ati dori voi de Craciun? 

You Might Also Like

4 comments

  1. Setul Estee Lauder imi face cel mai mult cu ochiul. :D Bine, si Chocolate bar, dar acolo stiu deja ca nu are sens sa o iau cand am palete foarte ok aproape neatinse.
    Pe parte de parfumuri am apucat sa-mi iau Black Orchid (TF) cand au fost vanzarile private (asa ca am ratat setul de Craciun) - dar ma gandesc serios sa iau Narciso Poudree la set <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi se pare ca asta e cea mai buna perioada de facut cumparaturi. Setul de la Estee e foarte fain, mai au si unul cu crema de ochi full size care e iara tare dragut. ^_^

      Delete
  2. Faine pozele - cred ca am spus asta la fiecare articol :))
    Mi-ar placea sa am produse de la Zoeva! Foarte mult! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paletele sunt absolut superbe, eu am 3. Pensulele nu le-am incercat inca... as mai vrea si blush-uri de la ei...

      Si, multumesc mult!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts