Cumparaturi Yves Rocher #Iulie | Shopping

11:00


Cumparaturi? Da! De ce? Pentru ca reduceri. Da, da stiti si voi cum e, nu va ascundeti. Astazi vreau sa va arat si ce mi-am luat de la Yves Rocher, pentru ca si eu au avut o oferta pe care eu nu am putut sa o refuz. HAPPY100 era codul care imi aducea 100 de lei in minus la orice comanda peste 200 de lei, now isn't that awesome?

Mi-am luat cateva lucruri necesare, adica lotiunea micelara Sebo Vegetal, gelul de curatare exfoliant Pure Systems, produse care isi au locul in rutina zilnica de ingrijire in mod normal. Masca intens hidratanta a fost o alegere determinata de atitudinea schimbatoare a tenului meu, care e ba prea uscat, ba prea gras, foarte sensibil... o minunatie. Rujul l-am luat dupa ce l-am vazut pe viu la Gabriela, arata incredibil pe buze, textura e geniala, nu degeaba imi spunea ea ca e foarte fain, acum ca il am nici nu mai folosesc altul. Rimelul, e adevarat e achizitia de pana la 200 de lei si unul din cele mai laudate produse Yves Rocher, si am vrut sa aflu si eu care e totusi efectul sau si de ce e atat multumita lumea de el (nu de multe ori am patit sa nu imi placa produsele laudate in blogosfera mult prea mult). Un blush intr-o nuanta de piersica, deschis, finut, e absolut superb pentru un machiaj simplu si natural, dar de asemenea si cu un machiaj puternic. Arata foarte bine pe ten si ii ofera un aspect sanatos. Crema de maini e tot de pe la necesitati zilnice... Iar parfumul si crema regeneranta sunt cadourile venite cu aceasta comanda, prafumul este Rose Fraiche si l-am luat pentru mama, si am fost foarte bucuroasa sa aflu ca ii place (eu nu stiam cum miroase cand l-am comandat). Crema / sau balsamul (ca asa scrie pe ea) a fost cadoul surpriza, iar cei de la Yves Rocher au unele din cele mai faine surprize.

Voi ati profitat de reducerile lor? Care este produsul must-have de la Yves Rocher pentru voi?










Love,
Andreea

You Might Also Like

12 comments

  1. Eu am profitat și de oferta asta, dar și de cea pentru abonați din aceeași perioadă... cu orice produs la 1 leu. Am postat și eu ieri cumpărăturile. :D
    Mie loțiunea aia micelară nu-mi place, îmi provoacă usturimi în jurul ochilor din cauza alcool-ului din compoziție. O mai folosesc ocazional doar pe față, ca s-o consum, dar n-aș mai cumpăra-o altă dată!
    Rimelul nu l-am încercat, dar pe Sexy Pulp și Volum Vertiginos le iubesc, sunt foarte sus în topul rimelurilor mele favorite.
    Să le folosești cu drag! Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si postarea ta. Pentru mine lotiunea micelara e facuta pentru a inlatura o buna parte din machiaj si atat si nu o folosesc pe ochi niciodata.
      Sexy Pulp nu e tocmai preferatul meu, dar acesta e chiar bun.
      Te pup!!

      Delete
  2. Ce nuanta are rujul Yves Rocher din poza? arata foarte bine si as vrea
    sa-l cumpar si eu, mersi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rujul este Ruj Absolut in nuanta Roz Pudrat.
      Cu placere :)

      Delete
  3. Fara gelul de dus cu cafea de la ei... viata e pustiu. Imi place faptul ca cei de la YR au mereu astfel de oferte avantajoase, asta fiind o tehnica foarte bune pentru a-si atrage clientii.
    Te imbratisez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu iau geluri de dus de la ei niciodata... Nu stiu de ce, dar nu ma atrag in mod deosebit. Ofertele lor sunt printre cele mai bune as putea spune, pentru ca sunt foarte darnici cand vine vorba de cadouri, iar reducerile de aproape 50 % sunt mai mult decat super.
      Te puuup!

      Delete
    2. Aaaa, nu se poate asa ceva :))! Cele crema din gama Jardains de monde sunt fenomenale (eu am incercat asa: macadamia- care miroase a bombonele si chestii dulci, magnolie si cafea- pe care iti vine sa il mananci). Daca ajungi prin magazin, numai miroase-le.

      Delete
    3. Hmm, okay, okay! I shall sniff them :))

      Delete
  4. Sa le folosesti cu placere :) mai am si eu cateva produse pe lista de dorinte asa ca voi da o comanda in curand.Pupici

    ReplyDelete
  5. eu rezist eroic, in fiecare saptamana cred ca primesc oferta ”platesti doar 99lei la cumparaturi de 199”. si ma uit, intru pe site, aleg, apoi inchid pagina si ma gandesc ca taaare mi-ar mai trebui niste blugi sau tenisi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da... stiu ce spui. Dar eu mai cedez din cand in cand :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts