L'Oreal Infallible 24h- Matte | Review

11:00


Fondul de ten, dupa cum bine stiti, este unul din cele mai importante produse de machiaj, acesta fiind cel care ne poate ajuta sane uniformizam nuanta tenului sau sa acoperim unele din zonele cu probleme care ne deranjeaza direct. Eu caut de ceva timp fondul de ten perfect pentru mine, nu cred ca am gasit inca cel mai bun fond de ten, insa am gasit cateva care se apropie destul de mult de nivelul dorit de mine.

L'Oreal este un brand bine cunoscut pentru produsele sale, produse laudate mult in blogosfera, eu am incercat pana acum trei, Matte Magique, True Match si, subiectul zilei de astazi Infallible 24 h Matte. Daca cele doua mentionate anterior au fost mai mult o dezamagire, acesta are o cu totul alta poveste si cred ca e momentul sa va spun si eu cum se comporta acest fond de ten si daca isi merita toate laudele.

In primul rand sa vorbim putin despre nuante. Eu am constatat ca nuantele sunt asemanatoare cu cele de la Matte Magique (eu cel putin dupa asta m-am ghidat cand l-am achizitionat, pentru l-am cumparat online de pe aoro.ro) asa ca nuanta aleasa de mine a fost 10 Porcelain. Este foarte deschis, si e o nuanta neutra. Daca sunteti foarte, foarte deschise la ten cred ca e o nuanta potrivita, pentru mine e usor mai deschis decat ar trebui, insa apreciez ca e neutru, nu prea galbui si nu prea roz. Textura este lichida, nu e prea gros, este mult mai lichid decat Revlon Colorstay, dar ceva mai cremos decat True Match. Modul de aplicare potrivit as spune ca este presarea sa pe piele cu o pensula densa, cum ar fi Expert Face Brush de la Real Techniques. Cum arata pe ten? Daca estre aplicat corespunzator arata chiar foarte natural, este mat, dar nu extrem de mat. Ce trebuie mentionat aici este ca daca aveti zone foarte uscate acestea pot fi usor evidentiate din cauza lui. De asemenea aspectul mat al pielii depinde foarte mult de baza pe care o aveti inainte de aplicare. Eu am incercat acest fond de ten pe trei tipuri diferite de crema de fata si de asemenea cu sau fara primer. Cel mai bun produs pentru a fi folosit dedesubt este o crema matifianta, iar cea pe care o foloesc eu este Shine Control Day Moisturiser Tea tree and Witch Hazel (nume lung... stiu), care pot sa spun ca e foarte buna pe post de primer si ajuta mult la rezistenta acestui fond de ten.

Si daca tot am ajuns la capitolul rezistenta... daca folositi o baza buna, matifinata, acesta va rezista intre 8 si 12 ore daca aveti ten gras (si mai luam in calcul si posibila canicula), iar daca crema este hidratanta, fara efect de matifiere si nu folositi primer, va tine cam 6 ore. Acesta e si motivul pentru care acest fond de ten nu este tocmai preferatul meu, insa pentru ca il pot face sa functioneze ok, acum pe timp de vara e aliat alaturi de Colorstay(review aici).

Nu cred ca ma voi putea opri din a compara orice fond de ten matifiant cu Revlon Colorstay, acela este cu siguranta unul din cele mai bune incercate pana acum, de fapt cel mai bun.

Voi ati incercat acest fond de ten? Cum vi se pare?


Love,
Andreea

You Might Also Like

16 comments

  1. Vazusm pe youtube la fetele din strainatate fondul asta de ten si era foarte laudat. Pe mine sincer ma sperie faptul ca evidentiaza zonele mai uscate :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e extrem de vizibil, iar in generl are un aspect destul de natural :D

      Delete
  2. Am folosit pana acum cam tot in materie de fond de ten de la L'Oreal, trebuie sa il am si pe acesta... Ma roade curiozitatea tare!
    Ai incercat sa il aplici si cu altceva (buretel, pensula plata, degete) sa vezi daca este vreo diferenta? Folosesti si crema cu SPF sau doar crema de fata + primer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu prea folosesc degetele ca metoda de aplicare... decat in cazuri extreme. Folosesc o lotiune cu SPF de la La Roche Posay-- e foarte lichida si se absoarbe instant si de asemenea crema mentionata in articol, fara primer. Crema e destul de matifianta si actioneaza pe post de primer.
      Kisses

      Delete
  3. Nu l-am incercat dar pare un produs interesant :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este un fond destul de bun as putea spune :)
      Kisses

      Delete
  4. Nu am incercat acest fond de ten...multumim pentru review ;)

    ReplyDelete
  5. Eu am tot folosit Ideal Flawless de la Avon si as cam vrea sa il schimb. Din experienta ta, ce fond de ten ti-a placut cel mai mult? Ce-mi recomanzi? Vreau sa aiba acoperire mare, dar si sa arate natural. :D Super post. Te pup
    Anca
    __________________________________
    LESS IS MORE
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde si de tipul tau de ten. Daca ai ten gras eu recomand Revlon Colorstay (am review si la el) sau pe acesta (acoperire buna si tin destul de mult timp pe ten). De asemenea Astor Lasting Finish este iarasi o optiune buna pentru ten mixt sau normal. Pentru ten normal sau uscat recomand L'Oreal True Match, acoperire foarte buna, dar pe ten gras nu rezista, pe ten normal e foarte bun.

      Delete
  6. Tocmai l-am achizitionat si eu, tot de pe aoro si tot 10 Porcelain :) Pentru pielea mea este un pic prea inchis, mai exact cam roz, dar daca il intind atent sub maxilar nu-s probleme. L-am cumparat dintr-un impuls, imi trebuia un fond de ten potrivit cu tenul meu gras si canicula de afara. Tot cu Colorstay compar si eu orice fond de ten, invariabil. Colorstay arata mai bine pe tenul meu si nuanta e mai corecta, dar as vrea sa nu-l mai recumpar pentru ca are alcool si pentru ca l-au reformulat si-am citit doar pareri negative despre noua formula. Ma declar multumita de acesta de la L'Oreal, nu este perfect, scoate in evidenta pori dilatati, zone uscate, zone cu puf, dar acopera, matifiaza si rezista foarte bine....iar pentru matifiere si rezistenta fac mici compromisuri, sunt calitati greeeu de gasit. Sper sa nu ma dezamageasca, deocamdata e doar prima impresie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ce spui legat de rezistenta, eu asta caut, si mi-e greu si mie cu nuantele. Colorstay e cea mai buna nuanta pentru mine. Acesta e ok, eu am subtonuri ceva mai calde si poate de asta nu il percep roz... Totusi zonele uscate se vad, si si porii daca e aplicat prea mult pe zona respectiva, eu aplic un strat foarte subtire. E un fond de ten in regula, cu o crema matifianta sub e chiar bun.
      Te pup!

      Delete
  7. Hei! De unde ti-ai comandat acea crema pentru fata? (Shine Control Day Moisturiser Tea tree and Witch Hazel)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey. Crema eu am cumaparat-o din Sensiblu, dar a trecut cam mult de atunci si Sensiblu nu mai vinde produse de la Boots. Poate e disponibila pe site la Boots sau pe iHerb. :D

      Delete
    2. Hey. Crema eu am cumaparat-o din Sensiblu, dar a trecut cam mult de atunci si Sensiblu nu mai vinde produse de la Boots. Poate e disponibila pe site la Boots sau pe iHerb. :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts