Too Faced Shadow Insurance | The Best Primer Ever

22:09


Daca trebuie sa numesc o parte a fetei pe care imi place in mode deosebit sa o evidentiez, raspunsu va fi mereu acelasi: ochii. Fie ca ma joc cu umbre, cu linii perfecte sau cu elemete de culore, indiferent de alegere exista un pas pe care nu pot sa il uit sau sa il ignor, si aici ma refer la aplicarea unei baze pentru fard.

Pleoapele mele nu prea  vor sa coopereze, iar machiaul nu ar rezista daca nu as avea acest pas suplimentar. Am incercat cateva pana acum, iar la un moment dat m-am oprit din cautat, tocmai pentru ca, am gasit o varianta care reuseste sa isi faca treaba foarte bine.

Too Faced Shdow Insurance este bine cunoscut in blogosfera si in toata comunitatea de beauty ca fiind una din cele mai bune baze de machiaj pentru ochi. Asa sa fie? Pot sa va spun ca de cand o folosesc nu prea mai intind mana dupa altceva, ba chiar m-am descotorosit de cele mai vechi pentru ca nu le foloseam, nu se compara cu aceasta. Shadow Insurance asigura o rezistenta indelungata, de cel putin 12 ore, culori vibrante si de asemenea neutralizeaza usor coloratia pleoapelor, astfel nu veti avea vene sau pigmentatie vizibila. Sincera sa fiu nu credeam ca  voi fi atat de multumita, pentru ca la inceput nu mi se parea ca ar fi extraordinara, credeam ca pot obtine acelasi lucru cu o baza mai ieftina, cea de la Avon, insa abia dupa o utilizare indelungata mi-m dat seama ca de fapt fardul rezista mult mai bine cu aceasta baza, indiferent de fard, high-end sau mass-market. De asemenea, poate ca veti spune ca pretul este foarte mare, si nu neg, costa destul de multa, insa un tub va va ajunge foarte mult timp pentru ca aveto nevoie de o cantitate foarte mica pentru o utilizare, se intinde foarte bine, iar daca este aplicata uniform in strat subtire e tot ce aveti nevoie (paana si tubul de 5 ml va tine luni intregi de utilizare zilnica, iar full size are 11 ml).


Este un ajutor de nadejde si cand port tus, pentru ca altfel s-ar intinde peste tot si nu ar mai rezista toata ziua. Totusi de cand folosesc aceasta baza dedesubt nu am mai avut asemenea probleme, so I love it! ^_^

Care este baza voastra de machiaj preferata pentru fard de pleoape ?

KISSES,
ANDREEA

You Might Also Like

6 comments

  1. Nu am încercat-o, într-un timp eram destul de hotărâtă s-o achiziționez, dar... am început să mai aud/citesc și păreri că n-ar fi chiar atât de extraordinară. :D Momentan vreau s-o încerc pe cea de la Melkior, dar dacă nu mă mulțumește o s-o încerc și pe asta.
    Primerul meu favorit a fost mult timp Elf, ieftin și bun, dar din păcate nu mai e ce a fost, i-au schimbat formula și l-au stricat. :(
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-am folosit si eu pe cel de la elf in vechea formula si era chiar bun. De ceva timp folosesc doar Too Faced, insa nu m-ar deranja sa mai gasesc una. Sa imi spui cum ti se pare cea de la Melkior.

      Te pup!

      Delete
  2. Trebuie neaparat sa incerc si eu aceasta baza :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Chiar cautam un primer bun pentru machiajul ochilor, deci articolul tau a venit la fix :) Ziceai ca e cam scump... la ce pret ar ajunge varianta de 5ml?

    Kisses,
    Bloggerissa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cate stiu varianta de 5ml o poti gasi doar in kit-urile cu deluxe samples de la Too Faced (care sunt in general vreo 70 de lei). Primerul in full size e undeva intre 70-80 de lei, dar iti ajunge o gramada de timp(eu mi l-am luat cand aveam o reducere de 20% in Sephora).-- eu varianta de 5ml o am de la Craciun si nu am terminat-o inca :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts