Best in Beauty 2015

18:57


Okay, okay, mi-e foarte greu sa aleg produsele care sa se incadreze in cele mai bune din intregul an, si mai ales nu as vrea sa le tot repet pe cele mentionate deja in favoritele lui Decembrie, insa, unele dintre ele isi merita mentiunea aici, iar altele sunt o surpriza si nici nu le-ati vazut pe blog pana acum.






Am sa incep cu descoperirile mai recente, dar care au reusit sa ma cucereasca prin calitatea lor incredibila si efectele superbe pe care le-am putut obtine cu ajutorul lor, si sincera sa fiu, vreau din ce in ce mai multe.

Fardurile pulbere de la Glazel Visage, dar si fardurile mate. Fardul mat este incredibil de pigmentat si atat de usor de aplicat, culoarea se intinde splendid, poate fi difuzata usor, intensitatea culorii poate fi crescuta cu usurinta... pff, nu pot sa-l laud indeajuns, am doar unul, dar imi voi construi o paleta, sunt sincer comparabile cu cele de la inglot, ba chiar parca mai pigmentate. Fardurile pulbere au devenit minunatia care imi face orice machiaj sa devina mult mai glam si mai interesant. Am doua nuante, sunt foarte fine, as spune eu asemeni unor pigmenti, culori intense, poat fi aplicate uscate sau umede (sincer si uscate se aplica atat de bine si atat de intens... ).



Make Up For Ever Aqua Liner Liquid Liner este o achzitie recenta, stiu, dar deja stiu ca este un produs care imi place foarte mult. L-am folosit extraordinar de mult de cand l-am luat si m-a impresionat prin rezistenta sa. Nu se misca deloc, nu se transfera, nu dispare, nu se sfarma... Nimic de obiectat, daca ar avea si finish mat ar fi ideal!

Tot in categoria de eyeliner am sa includ si Maybelline Gel Eyeliner, v-am mai vorbit despre el si stiti deja ca il iubesc, dar voi include si un creion, lucru neobisnuit pentru mine, si anume creionul de la Essence in nuanta Teddy. E un creion cu o formula foarte buna si o culoarea foarte frumoasa, perfecta pentru orice culoare de ochi. 

Cel mai bun blush din 2015? Pentru mine a fost cu siguranta blushul de la Clinique, Cheek Pop, in Pink Pop. E o culoare care mi se potriveste perfect, dar si formula este incredibila. Pe cat ar parea de sheer and cute, e pigmentata si rezistenta, iar eu o iubesc.

Ca si bronzer si nuanta de contour vreau neaparat sa mentionez The Balm Bahama Mama, chiar daca si cel de la Too Faced este cam pe acelasi loc, de acesta nu cred ca v-am vorbit pana acum, asa ca isi merita momentul de glorie. E o nuanta numai buna pentru conturat fata pentru ca are un subton rece. Arata foarte natural pe ten, se aplica foarte usor si e usor de estompat. 

Concealer, da, concealer, ma gandeam acum oare ce produse mai folosesc pentru un machiaj complet. Aici voi mentiona doua, Catrice Camouflage Cream, dar si fratiorul lui Catrice Liquid Camouflage. Am ales aceste doua produse pentru ca au o acoperire buna, iar cel lichid este foarte bun pentru a fi aplicat si sub ochi. 

Best Mascara... Aici imi e foarte greu sa mentionez doar unul... deci...okay, doua, haha. Maybelline Lash Sensational si Maybelline Colossal (si poate il putem inghesui si pe cel roz pentru volum de la Yves Rocher, just sayin').

Okay, sa trecem la sprancene, pentru ca acestea sunt foarte importante pentru mine. Nyx Eyebrow Gel s-a diferentiat de celalte prin rezistenta incredibila si pigmentatie (cel de la Teeez e in reformulare, so can't give it a good mention), iar ca gel de sprancene Essence Make me Brow isi merita pe deplin laudele pentru performantele sale si raportul calitate-pret. 

Cea mai buna paleta de farduri a fost si este Too Faced Chocolate Bar (daca inca te gandesti daca ai nevoie de ea in viata ta pentru ca ai prea multe farduri, iti spun eu, ai nevoie de ea in viata ta!). 

Sa vorbim despre ruj? Ar trebui? Hmm... bine, fie. Eu nu port ruj chiar atat de mult, ba cum v-am mai spus eu cam 85% din timp am un machiaj perfect realizat fara ruj sau gloss, dar daca e sa mentionez cate ceva vom avea urmatorii nominalizati: Sephora Cream Lip Stain (Always Red), Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick (Bauha5), Catrice Beautyfing Lip Smoother, Yves Rocher Rouge Absolut in Roz Pudrat si un creion de buze de la Alverde in nuanta Pretty Mauve (best color ever, dar si textura). 

De asemenea, chiar daca nu e un produs de machiaj trebuie sa mentionez un produs de ingrijire pe care eu il consider foarte bun, mai ales pentru tenul acneic. Gelul purificator de la Pellamar. Am sa ii pregatesc si un review detaliat curand. 

De asemenea, trebuia sa mentionez si Pick N Dazzle pentru ca mi-au oferit ocazia sa folosesc produse noi si foarte interesante in fiecare luna, mai ales cele de skincare. E un subscription box care ofera doar produse full size, produse pe care eu le-amfolosit cu drag, pe unele le-am si terminat.

Care sunt produsele voastre preferate din 2015?

You Might Also Like

8 comments

  1. Pe multe le știu și se numără și printre favoritele mele, iar alte produse din lista ta le am pe wishlist. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, stiu ca avem uneori gusturi asemanatoare la machiaj deci s-ar putea sa iti placa! ^_^

      Delete
  2. am zis neaparat ca anul viitor imi fac si eu abonament la pick n dazzle. :D
    puup!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt la al doilea abonament si sunt foarte multumita! :D
      Kisses

      Delete
  3. Paleta de la Too Faced o am si eu si e absolut bestiala :D.

    ReplyDelete
  4. Rimelul, bronzerul si lipstain-ul de la Sephora au fost si prefereatele mele. Am facut si eu o lista pentru 2015.

    Sper ca ai avut un an bun!
    https://makeupftw.wordpress.com

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts