What's in my Pick N Dazzle Box? | December 2015

17:01


Ieri am primit mesajul de la curier, insa eu deja il asteptam nerabdatoare. Cutiile astea ma entuziasmeaza de fiecare data, niciodata nu stiu ce e inauntru. Cutiuta mea de Decembrie a venit cu 5 produse full size si trebuia sa va arata si voua ce am primit in ea. 

Incepem cu produsul care mi-a adus instant zambetul pe buze, si anume uleiul de argan de la Kueshi, din gama Vitality. Kueshi e un brand pe care il apreciez, si stiti asta deja, iar acest produs cu siguranta va fi pe placul meu, fiind ulei de argan 100% pur. Beneficiile uleiului de aragan vi le-am mai spus intr-o postare acum ceva timp si sunt bucuroasa sa am din nou o sticluta.


Cel de-al doilea produs, foarte colorat e de la Teeez Cosmetics, iar eu nu am mai avut o oja din aceasta gama, asa ca sunt foarte curioasa cum e. Culoarea imi place si e perfecta pentru perioada aceasta a anului. Pe langa toata astea imi place si ambalajul , e atat de dragut, colorat, simpatic si unic.



Vivian Gray este bradul de bath & body luxury pe care il putem intalni in cutiile Pick N Dazzle, iar de data aceasta  am primit un sapun cremos. Miroase foarte bine, iar ambalajul sau este unul classy potrivit pentru orice baie. 


Bottega di Lunga Vita mereu mi-a venit in cale cu produse naturale foarte bune, insa din gama Linfa Age am incercat doar sampoane si gel de dus. Ei bine acum am primit o crema de noapte si sunt foarte curioasa sa o incerc. Pana acum pot sa spun ca are o textura foarte placuta, insa voi reveni cu detalii dupa ce o voi si folosi. 


Ultimul produs este o pensula de fond de ten de la Teeez. Recunosc, eu imi aplic fondul de ten cu un buretel umed, pentru ca prefer aspectul pielii cu aceasta metoda de aplicare, dar cu siguranta ii voi gasi intrebuintari pentru corector, poate baking... hmm... voi vedeam. Este foarte draguta, dar si perii sunt foarte fini, deci cu siguranta si aplicarea va fi placuta. 

Ce parere aveti despre produse? Care ar fi produsul pe care ati vrea sa il vedeti in review? Dar pe care ati dori sa il incercati? 

Kisses,
Andreea Serban 

You Might Also Like

1 comments

  1. Super sa le folosesti cu drag,tocmai am primit si eu cutiuta,curand unboxing pe blog,te pup <3

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts