Current Favourites | June & May

20:59


Dupa o pauza de la blogging cred ca favoritele lunii, sau mai degraba ale ultimelor doua luni, puse impreuna. Parctic asa pot sa  va vorbesc despre produsele care chiar m-au impresionat pe parcursul celor 2 luni si sa va fac cate un mini review pentru fiecare. Daca vreti sa aflati mai multe despre anumite produse sau vresti postari cu o anumita tema nu ezitati sa imi spuneti, I am back in business.(Motivul absentei are un nume simplu si a putut fi observat pe instagram cu #licenta).



Vreau sa incep cu descoperirea mea in materie de par si care m-a impresionat inca de la primele utilizari. Este vorba despre Joico Liquid Reconstructor... of, nu stiu daca pot sa va spun cat de recunoscatoare ii sunt, haha, poate suna exagerat, dar povestea e urmatoarea. Am parul blond decolorat, deci e destul de uscat pe portiunile blonde si de ceva timp aveam probleme mari cu fragilitatea... era deja mult prea fragil, se rupea constant, la pieptanare, cand imi treceam degetele prin par... era groaznic si il hidratam cat de bine puteam, insa lipsea ceva... am aflat apoi ca am nevoie de keratina, asa ca am ales acest produs creat pentru parul fragil care are nevoie de ajutor. Si m-a ajutat. Il folosesc de doua saptamani si am observat imbunatatiri de cam 80-90%. Parul nu mai e la fel de  fragil si a devenit si stralucitor. E incredibil.



Earth Line Lift Intense Repair Serum il folosesc de ceva timp si tot voiam sa povestesc de el si pe blog. E un serum foarte fain, natural, vegan. Mi se pare ca orice crema o combin cu el is face treaba mult mai bine si  imi mentine tenul hidratat si placut la atingere. De asemenea nu am observat ca ridurile de expresie sa devina mai proeminente, asa ca eu sunt multumita. Textura sa de gel intra foarte repede in piele si permite aplicarea unei creme imediat.



Pudra matifianta din Sephora am cumparat-o pentru ca aveam nevoie de o pudra ceva mai buna. Rimmel Stay Matte nu se mai intelege cu tenul meu (ea fiind cea cumparata inainte) asa ca am ales-o pe aceasta pentru ca era translucida si foarte fina la atingere. Cred ca e clar ca o folosesc zilinic si ca imi si place foarte mult mai ales ca deja i-am atins tablita.

In materie de iluminator, Cindy Loumanizer de la The Balm mi-a facut cu ochiul in magazin, eu n-am putut rezista si l-am cumparat. Voiam neaparat un iluminator ceva mai special, nu unul cu subton auriu sau alb, am deja si nu imi place sa am produse de acelasi fel, pentru ca realistic genul acesta de produse sunt foarte greu de consumat la cat de putin folosim. Acesta e iluminatorul roz de la The Blam, imi place textura, imi placea culoarea, imi place cat de frumos se aseaza pe ten si cat de frumos complementeaza nuantele de blush pe care le port.


Uleiul roll on de la Melvita l-am primit intr-un pachet simpatic la #beautybloggersmeetingtimisoara si m-am indragostit instantaneu. Sincera sa fiu si ambalajul e fantastic pentru aplicare, e foarte usor de aplicat mai ales sub ochi unde l-am si folosit pentru a substitui crema de ochi.

Luna trecuta am avut ceva probleme cu tenul si ajunsesem intr-un punct in care nu stiam ce sa fac si nimic nu mergea... nimic. Acneea nu disparea, nu se vindeca si nu aveam niciun produs destinat pielii acneice pentru ca nu prea am mai avut probleme grave de mult timp. Am achizitionat Avene TriAcneal Expert si am fost placut surprinsa de faptul ca m-a ajutat sa imi vindec pielea si sa scap de umflaturile si ranile ramase.

Brow Artist Plumper... cred ca nu e prima oara cand auziti de el, nu? Eu il vad peste tot si toata lumea e indragostita de el, asa ca, normal, curiozitatea m-a impins sa il iau si eu. Inca de la prima utlizare mi-a placut. Imbraca in culoare fiecrae firicel din sprancene si le fixeaza foarte bine si cel mai important, rezista toata ziua.



Maybelline Fit Me Concealer a revenit in preferate. Il folosesc in zona de sub ochi (in perioada pre-licenta cearcanele mele erau.... cred ca e bine sa nu ne imaginam) si acopera foarte bine, textura e foarte placuta, se intinde usor si arata natural. I love it!

Okay, poate ca ma repet cu Chocolate Bar, insa nu am folosit-o o perioada datorita paletelor de la Zoeva pe care le am, dar... dar, lunile trecute am inceput sa o folosesc din nou si mi-am adus aminte de ce iubesc paleta asta atat de mult. Culori superbe, texturi fine care se aplica atat de frumos... Este un "all time favourite pallette" si asa va ramane.


Care sunt produsele voastre preferate din ultima perioada?

You Might Also Like

4 comments

  1. Welcome back! Cand ai timp, un review la browartist plumper (cu before and after) ar fi genial :))
    Also, de unde ai luat serumul? <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good, Brow Artist Plumper, am retinut!
      Serumul l-am luat de pe RoseBeauty.ro, e un site simpatic cu multe produs naturale :D

      Delete
  2. ce pret are lichidul de la K-Pak? Ar fi interesant dca ai afisa si preturile produselor despre care vorbesti!! Il aplici doar pe lungimea firului de par nu?
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liquid Reconstruct este 65 de lei. Am sa le precizez de acum, multumesc de sfat.
      Il aplic doar pe lungime dupa ce imi spal parul, e tratament leave-in. :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts