L'Oreal Gel Intenza Eyeliner | Review

21:02


Am auzit atat de multe despre acest eyeliner incat desi stiam ca nu am nevoie de unul nou am decis ca trebuie sa il incerc si sa vad daca este intr-adevar comparabil cu altele incercate pana acum, si mai ales daca se ridica la nivelul asteptarilor create prin laudele auzite in ultimul timp.

Produsul vine intr-o cutiuta tare draguta si este insotit si de o pensula plata de eyeliner care as spune ca e decenta, dar eu nu o folosesc, ci eu pentru a-mi trasa linia de tus folosesc o pensula de la Real Techniques. 



Textura este destul de cremoasa si permite un timp de aplicare destul de lung as spune, si aici ma refer ca nu se usuca instant si puteti sa treceti cu pensula de mai multe ori peste aceeasi linie fara sa se incarce excesiv si fara sa se ususce urat sau sa crape. Este foarte pigmentat, este foarte negru, ceea ce mie imi place foarte mult. Dupa pigmentatie, cel mai important aspect este rezistenta. Pentru mine este foarte important ca tusul sa reziste toata ziua, sa nu se intinda si daca se poate sa fie si waterproof pentru a nu se scurge atunci cand imi mai lacrimeaza ochii de la soare sau de la vant. 

Am purtat acest tus de dimineata de la 8:00 pana seara la 2:00 (ma rog, noaptea) si a fost intact, ceea ce pentru mine pot spune ca a fost testul suprem. Am fost uimita sa vad ca inca arata bine dupa atata timp, dupa ce l-am purtat la birou, prin canicula... L-am comparat putin si cu eyeliner-ul crema pe care il am de la Maybelline, Lasting Drama, gasiti si pentru el un review aici. Pentru mine era important sa vad daca acestea doua sunt comparabile, daca au rezistenta si pigmentatia macar asemanatoare. Spre surprinderea mea cel de la L'Oreal a trecut testul rezistentei si al pigmentatiei, iar textura cred ca ar fi fost identica daca eyelinerul de la Maybelline ar fi nou, dar il am deja de foarte mult timp, cred ca de la sfarsitul verii trecute, deci si-a mai schimbat putin textura, dar inca isi face treaba exemplar. 




Le-am pus pe amandoua, unul langa altul. Culoarea e identica. Am decis sa le pun sub jet de apa sa vad ce se intampla. Nu s-a clintit niciunul. Nu imi aduc aminte sa scrie pe  cel de la Maybelline ca ar fi reistent la apa, si nici pe cel de la L'Oreal nu scrie, dar eu nu ma plang, haha. A durat ceva sa le indepratez de pe mana doar cu apa, dar cel de la Maybelline  a fost ceva mai greu de indepartat, si la fel e si cand vine vorba de demachierea lor. 

Din punctul meu de vedere, Gel Intenza Eyeliner este un produs foarte bun si ofera exact ce ai nevoie: culoare intensa, textura placuta si usor de lucrat cu ea, rezistenta pe o perioada foarte lunga de timp. 

Voi l-ati incercat?

(Eu l-am achizitionat de pe aoro.ro la pretul de 35 de lei)

You Might Also Like

4 comments

  1. Vai, si eu il vreau de mult timp. Mi-am propus sa il cumpar luna viitoare, sa mai termin din produsele pe care le am deja :))
    Btw, ce pensula de la RT folosesti pentru linia de tus? Chiar sunt curioasa, mi-ar placea sa gasesc o pensula perfecta pentru eyeliner.
    Kisses,
    www.bloggerissa.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu folosesc pensula pt eyeliner de la Real Techniques, cea din setul nou, dar si cea veche e foarte ok, e cea din peri sintetici si nu cea cu varf de silicon. M-am obisnuit atat de tare cu ea incat nu mai vreau sa folosesc alta :))

      Iti las link-uri aici pentru ele:
      pensula de aici: http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/accesorii/pensule-makeup/produs.3172-set-pensule-realtechniques-starter-set
      si pensula de aici: http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/accesorii/pensule-makeup/produs.4867-set-de-pensule-pentru-ochi-real-techniques-eyelining-set

      Cea din al doilea set mi se pare ceva mai fina, dar poate si pentru ca e mai noua, cealalta o am de vreo 2-3 ani :D

      Kisses

      Delete
  2. Ce pret bun are eyeliner-ul pe aoro. In magazin e vreo 50 sau 60 de lei.
    Si mie imi place tare mult Gel Intenza. E foarte cremos, nu si-a schimbat deloc textura, il am din februarie. Fiind asa cremos, nu ma asteptam sa reziste foarte mult pe pleoape, dar m-am inselat. Mi se pare la fel de bun, daca nu chiar mai bun, decat cel de la Inglot AMC Gel Liner.
    L-am avut pe cel de la Maybelline, dar nu mi-a placut textura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In magazin pretul mi se pare exagerat, de asta am si mentionat pe blog ca poate fi gasit si acolo. Si mie imi place mult, si imi place si cel de la mayebelline.
      Acum m-ai facut sa il vreau si pe cel de la inglot... trebuie sa trec pe acolo.
      Lots of love

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts