What's In My Bag?!

20:57


Curioase de ce tin eu prin geanta zilnic? Daca vorbim de o geanta mai mica eu as spune ca am cantitati rezonabile de "necesitati" de luat dupa mine, dar daca am o geanta mai mare... atunci se schimba treaba, nici astazi nu stiu tot ce tin prin geanta aceea mare. 

Astazi am decis sa deschid geanta mea mica pe care prefer sa o port vara, pentru ca nu mai am de luat dupa mine atat de multe lucruri si pentru ca prefer sa nu ma mai doara umarul de la "valiza" pe care o car dupa mine zilnic. 

In afara de portofel, chei si ochelari, care sunt cu adevrat necesare, primele doua din motive evidente, iar cei din urma pentru ca altfel nu disting si eu numerele de pe tramvai sau sa citesc pe monitor de la o distanta rezonabila si normala. Bineintels ca mai iau cu mine si cateva produse de beauty, unele dintre ele sunt acolo "just in case... ", pentru ca nu stii niciodata cand trebuie sa pleci la o intalnire importanta dupa birou sau pur si simplu ai nevoie... 

Fie ca le tin intr-u portfard, sau pur si simplu se rostigolesc in geanta produsele sunt urmatoarele: 
  • Mini deodorant NIVEA Invisible, e micut, compact, incape in orice geanta si ... nu stii niciodata cand ai nevoie de el, asa ca e mai bine sa fie acolo. Am cate unul prin fiecare geanta. 
  • Balsamul de buze de la Ziaja, v-am mai vorbit de el, il iubesc, e excelent. 
  • Liquid Camouflage de la Catrice este probabil unul din cele mai bune concealer-e pe care le-am incercat si poate cel mai bun pentru touch-ups, motiv pentru care il iau cu mine in cazul in care stiu ca va fi o zi lunga, lunga si e posibil sa am nevoie de retus. Se aseaza bine pe orice fond de ten folosesc si nuanta e perfecta pentru mine. 
  • Glossul de la Alverde e o minunatie recent descoperita care miroase a crema de zahar ars si care arata minunat pe buze. V-am  vorbit mai multe despre el si despre alte produse Alverde, aici. 
  • Rujul lichid de la Dior vine dupa mine mai ales pentru ca incerc sa ma conving sa il port mai des, pentru ca, daca ma cititi de ceva timp stiti ca in 90% din cazuri eu plec de acasa fara ruj pe buze. 
  • Uneori iau cu mine si creionul negru de la Make Up For Ever, cred ca e singurul creion negru pe care il am in mometul de fata, si in general il iau pentru un posibil retus. 
  • Pudra de la Hourglass o iau in primul rand pentru oglinda si in al doilea rand pentru ca ofera tenului un aspect sanatos





You Might Also Like

1 comments

  1. Vara trec si eu la genti mai mici,si incerc sa ma limitez la strictul necesar :-)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts