September Favourites 2016

19:48


Cand m-am gandit prima data la ce produse voi selecta pentru postarea cu favoritele lunii credeam ca nu voi avea depre ce sa vorbesc, dar dupa ce am aruncat o privire spre produsele folosite zilnic, am descoperit ca sunt cateva care trebuie sa  fie mentionate cat mai curand.

Majoritatea produselor sunt de ingrijire a pielii, iar motivul e ca nu am fost preocupata de machiajul meu atat de mult, am o rutina foarte simpla de dimineata si ma machiez mai "glam" in weekend.


Bioderma... nu stiu daca mai e cineva care sa nu fi auzit de Bioderma si cat de minunata e. Eu am primit-o in cadrul evenimentului de "Back To School" a bloggerilor de beauty din Timisoara si e prima data cand o folosesc. Sincera sa fiu este una dintre cele mai bune ape micelare incercate, indeparteaza foarte bine machiajul, nu lasa un reziduu pe ten, e foarte faina si o recomand.




Despre Skincode am scris de curand, iar daca nu ati vazut postarea si sunteti curioase, o gasiti aici. Am fost placut surprinsa de produsele Skincode, sunt produse pentru tenul gras care promit sa ajute in a-l matifia, iar eu sunt foarte multumita de rezultate si le-am folosit zilnic in luna septembrie.


Avene Triacneal a fost ajutorul meu de seara pentru a trata micile imperfectiuni. Este o crema buna pentru a trata o acnee usoara, nu stiu cum s-ar comporta in cazuri mai grave, eu nu am o forma avansata, ci doar cateva probleme hormonale. 





Despre produsele Melkior am scris o intreaga postare si v-am spus si atunci cum mi se ppar fardurile, mascara, iluminatorul si alte produse. Sincera sa fiu am fost impresionata de calitatea lor, fardurile sunt foarte pigmentate, iar mascara, desi nu ma asteptam, a intrat imediat intre favorite. Daca doriti swatches si mai multe detalii: click me. 


Apidermaliv a ajuns la mine, ca si apa micelara, prin intermediul evenimentului Back To School si... e super fain. E natural, miroase bine, hidrateaza foarte bine... e perfect pentru vremea rece pentru a mentine buzele catifelate!


Care sunt produsele voastre preferate?

You Might Also Like

14 comments

  1. Cat de dragute sunt fardurile Melkior! <3
    Si mie mi se par calitative si au si un pret accesibil, imi plac mult.
    Iluminatorul nu l-am incercat, trebuie sa il testez sa vad cum e :D
    Noi folosim Bioderma de multi ani si chiar ni se pare cea mai buna dintre toate :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu abia acum am incercat Bioderma si nu inteleg de ce mi-a luat atat :)) E the best!

      Delete
  2. M-am tot uitat la Apidermaliv dar nu îmi făcusem încă curaj să o încerc. Îmi place foarte mult sistemul de dozare! Voiam să te întreb dacă are vreun gust balsamul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi se pare ca are un gust usor citric de la uleiul de portocale, dar e foarte placut :D

      Delete
  3. Deci.. nici eu nu aveam asteptari in privinta rimelului de la Melkior, ba chiar eram convinsa ca o sa fie "meh" dar m-a impresionat. Nu stiu cum rezista la calduri mai mari dar imi place cum se aplica pe genele mele lungi dar totusi blonde si necurbate :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este foarte fain si nu ma asteptam sa fie. It's a great find :D

      Delete
  4. Skincode este un produs tare bun! si Bioderma imi place, folosesc de mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar sunt foarte bune, eu sunt foarte incantata de ele ^_^

      Delete
  5. Apa micelara de la Bioderma imi place si mie foarte mult.La fel si balsamul de buze de la Complexul Apicol, tin minte ca l-am avut mai demult si l-am terminat

    ReplyDelete
  6. Ce frumos e iluminatorul de la Melkior! I need it <3 Ma tenteaza si mascara, dar am deja o multime desfacute si cred ca ar fi cazul sa mai astept, pana mai termin din ele :)
    Kisses,
    www.bloggerissa.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iluminatorul e foarte fain, iar nuanta e perfecta si pentru tenul foarte deschis :D

      Delete
  7. Frumoase si interesant3 preferatele tale! :)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts